Θετικός στον κορονοϊό ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος – Το ανακοίνωσε ο ίδιος πριν λίγο!!!

Θετικός στον κορονοϊό ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος – Το ανακοίνωσε ο ίδιος πριν λίγο!!!

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος πριν από λίγο.

Ο κ.Μέτιος δεν είχε το παραμικρό σύμπτωμα, αλλά επειδή επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο μάτι λόγω προγραμματισμένης χειρουργικής επέμβασης, υποβλήθηκε σε μοριακό έλεγχο ανίχνευσης Covid-19 στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Αργά το βράδυ ενημερώθηκε ότι το τεστ βρέθηκε θετικό και όπως έγραψε:

“Υποβλήθηκα σε μοριακό έλεγχο PCR Covid -19, λόγω προγραμματισμένης επέμβασης στο μάτι και το αποτέλεσμα βγήκε θετικό.
Δεν έχω συμπτώματα και παραμένω σε απομόνωση στο σπίτι ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών και του ΕΟΔΥ και ασκώντας τα καθήκοντά μου εξ’ αποστάσεως με ασφάλεια”.
Αμέσως ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ ενημέρωσε όσους ήρθε σε άμεση επαφή και σε κλειστό χώρο, αφού όπως τον ενημέρωσαν οι γιατροί, με όσους ήρθε σε επαφή σε εξωτερικό χώρο και επειδή φορούσε συνέχεια μάσκα, δεν κινδυνεύουν. Κι αυτό το αναφέρουμε, επειδή χθες έκανε αυτοψία σε ολόκληρο τον Έβρο για τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τις έντονες πλημμύρες. Αν και οι συναντήσεις στο γραφείο του είχαν περιοριστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό για προληπτικούς λόγους και επειδή υπήρχαν αρκετά κρούσματα και σε υπαλλήλους της Περιφέρειας ΑΜΘ και μάλιστα υψηλόβαθμους, ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός.