Ντροπιαστική ανάρτηση της παράταξης Λαμπάκη: “Πανηγυρίζουν” ότι οι πλημμύρες… τέλειωσαν την “τύχη” του δημάρχου Γ.Ζαμπούκη!!!

Ντροπιαστική ανάρτηση της παράταξης Λαμπάκη: “Πανηγυρίζουν” ότι οι πλημμύρες… τέλειωσαν την “τύχη” του δημάρχου Γ.Ζαμπούκη!!!

Με μια ντροπιαστική ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της, η δημοτική παράταξη “Πόλη και Πολίτες” του τέως δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, έφτασε στον… πάτο της ξεφτίλας και του κατήφορου που έχει επιλέξει, αφού είναι φανερό ότι δεν μπορούν ο επικεφαλής της και οι συνεργάτες του να αποδεχθούν την ήττα τους.

Με αφορμή την έντονη κακοκαιρία που έπληξε προχθές όλο το νομό Έβρου, προκαλώντας σημαντικές καταστροφές σε αρκετές περιοχές, μεταξύ των οποίων και σε κάποιες του δήμου Αλεξανδρούπολης, όπως για παράδειγμα στα Λουτρά και στην Ιτέα, ο κ.Λαμπάκης και όσοι ανήκουν στην παράταξη του, σχεδόν… πανηγυρίζουν με σχόλιο του “Οξύρρυγχου”, γιατί οι όποιες καταστροφές προκλήθηκαν σε πολίτες του δήμου Αλεξανδρούπολης… τελείωσαν την τύχη του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη. Για τέτοιο έσχατο σημείο αυτοεξεφτελισμού μιλάμε, αφού ενώ σε προηγούμενη ανάρτηση τους  με φωτογραφικό ρεπορτάζ από την επίσκεψη του κ.Λαμπάκη έγραψαν:  “Αναγνωρίζουμε πως τα καιρικά φαινόμενα ήταν πολύ έντονα, όμως υπάρχουν και ευθύνες, παραλείψεις, ολιγωρία τα οποία όμως θα θέσουμε στο τραπέζι σε δεύτερη φάση”.

Κι αυτό όμως ήταν υποκριτικό, γιατί είχαν προηγηθεί το πρωί δηλώσεις του τέως Αντιδημάρχου Φερών και Πρωτογενούς Τομέα Νίκου Γκότση στο αγαπημένο ραδιόφωνο της… αντιπολίτευσης, όπου με αφορμή τις καταστροφές και τον πόνο των πληγέντων από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, έκανε επίθεση στην δημοτική αρχή. Μάλιστα διαμαρτυρήθηκε γιατί δεν τον κάλεσαν να αποφασίσει αυτός για την διαχείριση των δύσκολων και κρίσιμων στιγμών την Τρίτη σε Αλεξανδρούπολη, Λουτρά και Φέρες ως μέλος της επιτροπής Πολιτικής Προστασίας αλλά τις αποφάσεις που έπρεπε να ληφθούν άμεσα και γρήγορα, πήραν ο δήμαρχος κ.Ζαμπούκης και ο Αντιδήμαρχος Φερών Δημήτρης Κολγιώνης. Ο άνθρωπος, που συνέχεια αποδεικνύει πόσο γραφικός είναι, αφού εμφανίζεται και… χώνεται απρόσκλητος παραβιάζοντας ακόμα και… χοντρά το πρωτόκολλο στην επίσκεψη κάθε κυβερνητικού στελέχους ενώ είναι απλά ένας δημοτικός σύμβουλος, ήθελε να τον προσκαλέσουν να βοηθήσει.

Μίλησε μάλιστα για… ρεζιλίκια συντονισμού και γέλια των εμπλεκόμενων φορέων, όπως και των κατοίκων του Πόρου όταν αποφασίστηκε η προσωρινή εκκένωση του χωριού, από τις αποφάσεις των Ζαμπούκη, Κολγιώνη.  Αναφέρεται σε ρεζιλίκια και γέλια ο Γκότσης, που παρίστανε τον…. παπά και πήγε να… αγιάσει τα νερά στην περιοχή “Τσάι” των Φερών τα Θεοφάνεια, επειδή δεν πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός από την επίσημη εκκλησία και τους ιερείς (δεν έφερε πάντως τύχη γιατί στο “Τσάι” έσπασε το ανάχωμα και παρέσυρε τον δρόμο προς Ιτέα).

Δεν μπορεί να αποδεχθεί (όπως και ο επικεφαλής του Βαγγέλης Λαμπάκης”), ότι βρίσκονται πλέον στην αντιπολίτευση και άλλοι είναι αυτοί που ψηφίστηκαν από τον κυρίαρχο λαό να διαχειρίζονται τα θέματα του δήμου Αλεξανδρούπολης. Ο άνθρωπος που ΑΘΩΩΣΕ στέλεχος εταιρείας που του ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ πάνω από 1.500 φορές έχει το θράσος να παριστάνει τον τιμητή για οτιδήποτε;

ΙΔΟΥ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ-ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗ

Δεν ξέρουμε αν στα ποτάμια των Λουτρών και των Φερών που πλημμύρισαν προχθές λόγω των έντονων βροχοπτώσεων και των τεράστιων όγκων νερού υπάρχουν… Οξύρρυγχοι, ο δικός τους πάντως σίγουρα… πνίγηκε στις… λάσπες και τα περιττώματα που έγραψε.

Θύμισε το περσινό του Λαμπάκη για το καρναβάλι των

Φερών: Ο Θεός λειτούργησε και έστειλε αυτή την… κατάρα

Η χθεσινή… εμετική ανάρτηση, θύμισε την περσινή δήλωση του τέως δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη στο δημοτικό συμβούλιο, όταν γνωστοποιήθηκε ότι ματαιώθηκε λόγω της έναρξης τότε της πανδημίας του κορονοϊού το αναβαθμισμένο καρναβάλι των Φερών, με το οποίο ο ίδιος και η παράταξη του διαφωνούσαν. Τότε είχε πει το περίφημο: “Δεν είναι δυνατόν πάνω στα… αποκαίδια των παιδιών της Αλεξανδρούπολης και της Τραϊανούπολης να χτίσουμε κάτι καινούργιο στις Φέρες. Αυτό είναι παράλογο, είναι έξω από κάθε λογική δικαίου και ο Θεός φαίνεται λειτούργησε και έστειλε αυτή την κατάρα για να μην γίνει αυτό που σε καμιά περίπτωση δεν έπρεπε να είχε συμβεί”.

Επειδή κάποιοι έπαθαν πολιτικό… αλτσχάιμερ
ΙΔΟΥ τι έγινε το 2013 επί δημοτικής αρχής Λαμπάκη

Κι επειδή κάποιοι έχουν φαίνεται πάθει πολιτικό… αλτσχάιμερ και νομίζουν ότι όλοι, με πρώτο τον λαό του δήμου Αλεξανδρούπολης που τους έστειλε στην αντιπολίτευση δεν θυμούνται τα… έργα και τις ημέρες τους, ΙΔΟΥ τι είχε συμβεί σε παρόμοια θεομηνία που έπληξε την περιοχή της Αλεξανδρούπολης επί δημοτικής αρχής; Λαμπάκη το 2013.

Ένα σχόλιο

  1. Προκρούστιος ο Τσεκουρεύς

    Το αποκορύφωμα της ξεφτίλας από ανθρώπους που “υποτίθεται” ότι “υπηρέτησαν..” το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και “πρόσφεραν” στα κοινά……

    Αἰδὼς σωφροσύνης πλεῖστον μετέχει, αἰσχύνης δὲ εὐψυχία.
    Θουκυδίδης 460-394 π.Χ.

    Καλησπέρα Κωνσταντίνε Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά εύχομαι με Υγεία!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*