Θράσος Στυλιανίδη: Μιλάει για ανοχύρωτη στις πλημμύρες Ροδόπη, ο επί χρόνια υπουργός και δεκαετίες βουλευτής… Ροδόπης!!!

Θράσος Στυλιανίδη: Μιλάει για ανοχύρωτη στις πλημμύρες Ροδόπη, ο επί χρόνια υπουργός και δεκαετίες βουλευτής… Ροδόπης!!!

Κάποιοι πολιτικοί έχουν πραγματικά απύθμενο θράσος και νομίζουν ότι απευθύνονται σε χαχόλους ή πολίτες που έχουν πάθει ομαδικό αλτσχάιμερ, υποτιμώντας βάναυσα τη νοημοσύνη τους και διεκδικώντας όσκαρ υποκρισίας και θράσους. 

Κλασικό παράδειγμα ο επί χρόνια υπουργός σε κορυφαίες κυβερνητικές θέσεις επί διακυβέρνησης της Ν.Δ, αλλά και επί δεκαετίες βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης. Ξέρετε τι έκανε; Με αφορμή την πρόσφατη θεομηνία και τις πλημμύρες που προκάλεσαν στο νομό του οι έντονες βροχοπτώσεις, ο κ.Στυλιανίδης έκανε δηλώσεις και μίλησε για… ανοχύρωτη Ροδόπη. Αυτός που ήταν υπουργός και επί Κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή (με εκείνα τα περίφημα ταξίδια στο πανάκριβο ξενοδοχείο Four Seasons του Παρισιού) και επί Κυβέρνησης Αντώνη Σαμαρά και δεν φρόντισε να… οχυρώσει το νομό που χρόνια οι κάτοικοι του τον στέλνουν στην Βουλή, ζητάει ευθύνες από ποιους άραγε;

Αφήνει μάλιστα αιχμές για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αφού είναι γνωστό ότι στις προηγούμενες εκλογές στήριξε την υποψηφιότητα του Τάκη Τοψίδη και… πολέμησε το νυν Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο. Η λέξη… αυτοκριτική του λέει τίποτα του κ.Στυλιανίδη, που απολογούμενος πρέπει να είναι αυτός που χρόνια υπουργός και δεκαετίες βουλευτής δεν… οχύρωσε το νομό Ροδόπης.

Αναλυτικά στη δήλωση του ο Ευριπίδης Στυλιανίδης αναφέρει:

«Οι ζημιές που έγιναν για ακόμη μια φορά αποδεικνύουν ότι ο νομός μας είναι ανοχύρωτος στα φαινόμενα της κλιματικής αλλαγής και της διοικητικής αναποτελεσματικότητας. Είναι ανάγκη εκτός από την τοπική αυτοδιοίκηση να κινητοποιηθεί άμεσα και η Περιφέρεια.

Ο Περιφερειάρχης και ο Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Ροδόπης πρέπει να κηρύξουν το Νομό σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης δια της Πολιτικής Προστασίας για να μπορέσουμε μετά να διεκδικήσουμε την αποκατάσταση ζημιών και υποδομών. Δεν πρέπει να επιδείξουμε επ’ ουδενί τη νωχελικότητα και την αδιαφορία που επιδείχθηκε σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν. Ας αναλάβει ο καθένας την ευθύνη που του αντιστοιχεί για να μη χάνουμε συνέχεια ευκαιρίες σε βάρος των ανθρώπων μας και της περιοχής μας. Σε κάθε περίπτωση εμείς ως βουλευτές είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε, όπως και όσο χρειάζεται».

Ένα σχόλιο

 1. Προκρούστιος ο Τσεκουρεύς

  Άλλο απόλυτο τίποτα της πολιτικής…!!!!!

  Μας λείπουν ιδιαίτερα οι «καινοτόμες» ιδέες του καθώς κι οι συνεντεύξεις του που μπέρδευε τα λόγια του. ..ότι νάναι!!!
  Αδιάβαστος σε πολλά πραγματα!!!

  Δεν έκανε τίποτα για το τόπο μας!!!!!!!!!

  Βρε αν δεν είχε την στήριξη……θάλεγα τι θα εκλέγονταν!!!!!

  Τα σέβη μου Κωνσταντίνε!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*