Αλεξανδρούπολη:! Αποκαταστάθηκε η βλάβη στην Ιτέα, κανονικά η υδροδότηση Φερών

Αλεξανδρούπολη:! Αποκαταστάθηκε η βλάβη στην Ιτέα, κανονικά η υδροδότηση Φερών

Μετά από τιτάνιο αγώνα των υπαλλήλων της Τεχνικής Υπηρεσίας της Δ.Ε.Υ.Α. Αλεξανδρούπολης, αποκαταστάθηκε η βλάβη στη γεώτρηση της Ιτέας και υδροδοτείται κανονικά ολόκληρη η Δημοτική Ενότητα Φερών.


Η γεώτρηση της Ιτέας είναι η κεντρική γεώτρηση που εφοδιάζει την δεξαμενή της Αγίας Παρασκευής, απ’ όπου υδροδοτείται το 70% της Δημοτικής Ενότητας Φερών. Η κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών δημιούργησε και εκεί πρόβλημα και τα συνεργεία της ΔΕΥΑΑ δούλεψαν νυχθημερόν για την αποκατάσταση της βλάβης.

Εκεί βρέθηκε τόσο ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ Γιάννης Ζαμπούκης, όσο και ο Αντιδήμαρχος Φερών Δημήτρης Κολγιώνης, παρακολουθώντας από κοντά τις προσπάθειες των υπαλλήλων να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα.


Γι’ αυτό με ανακοίνωση της η Διοίκηση της ΔΕΥΑΑ αναφέρει:
“Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας στην ταλαιπωρία αυτών των ημερών. Η τεχνική υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α.Α. , αν και με ελάχιστο προσωπικό, ανταποκρίθηκε και απέδωσε τα μέγιστα!Αξίζουν τα πιο θερμά συγχαρητήρια, οι υπάλληλοι της Τεχνικής Υπηρεσίας της Δ.Ε.Υ.Α.Α., των κλιμακίων Αλεξανδρούπολης και Φερών, που αυτές τις μέρες, αδιάλειπτα, ολόκληρη την ημέρα μέχρι και τη νύχτα, υπερέβησαν εαυτούς και έφεραν εις πέρας αυτήν τη σκληρή δοκιμασία. Σας ευχαριστούμε!
Εκ της Διοικήσεως της Δ.Ε.Υ.Α.Α.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*