Τοψίδης: Συνάντηση αύριο στην Αθήνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου

Τοψίδης: Συνάντηση αύριο στην Αθήνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου

Στην Αθήνα θα βρεθεί αύριο Δευτέρα 18 Ιανουαρίου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Τάκης Τοψίδης, για δια ζώσης συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη.

Μπορεί να υπάρχουν τα αυστηρά μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού, που επιβάλλουν να μην γίνονται συναντήσεις δια ζώσης, αλλά όλες οι συζητήσεις και συνεδριάσεις να πραγματοποιούνται με τηλεδιασκέψεις για να αποφευχθεί ο κίνδυνος να μεταδοθεί ο Covid-19, αλλά με βάση απόφαση που δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ του Επιμελητηρίου Έβρου, εγκρίθηκαν 239,29 ευρώ ως οδοιπορικά για μετάβαση του κ.Τοψίδη στην Αθήνα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΟΨΙΔΗ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΔΩΝΙ

Επειδή δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από το Επιμελητήριο Έβρου ότι θα υπάρξει αυτή η συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης κ.Γεωργιάδη, είναι φυσικό να δημιουργούνται ερωτηματικά, ποιος είναι ο λόγος αυτό του ταξιδιού εν μέσω κορονοϊού και γιατί θα υπάρξει συνάντηση από κοντά και όχι μια τηλεδιάσκεψη.

  • Μήπως έχει σχέση με την επανεκκίνηση του λιανεμπορίου από αύριο Δευτέρα 18 Ιανουαρίου και εκτός του Τάκη Τοψίδη θα μετέχουν και οι άλλοι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων της χώρας; Λίγο δύσκολο να συναντήσει ο Άδωνις Γεωργιάδης τόσους πολλούς.
  • Μήπως το ταξίδι Τοψίδη στην Αθήνα, αφορά την προσπάθεια που καταβάλλουν μήνες τώρα ο ίδιος και άλλοι Πρόεδροι Επιμελητηρίων να “ψήσουν” τον υπουργό Ανάπτυξης να καταθέσει Τροπολογία που θα τους επιτρέπει να εκλεγούν για 3η θητεία στα Επιμελητήρια;
  • Με το υπάρχον νομικό πλαίσιο, δεν έχουν δικαίωμα να θέσουν υποψηφιότητα και για 3η θητεία και ο κ.Τοψίδης είναι ένας από αυτούς που φέτος εξαντλούν τις δυο θητείες. Όπως και άλλοι συνάδερφοι του και από την Περιφέρεια ΑΜΘ.
  • Άλλωστε αν δεν κατέχει πλέον τον συγκεκριμένο θεσμικό ρόλο σε λίγους μήνες και παράλληλα την θέση του Προέδρου όλων των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας ΑΜΘ, θα περιοριστεί στην απλή θέση του περιφερειακού συμβούλου, επικεφαλής μιας παράταξης στο περιφερειακό συμβούλιο της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και αυτό για όσους τον γνωρίζουν… δεν το αντέχει με τίποτα.
  • Μήπως είναι άλλος ο λόγος της μετάβασης αύριο Δευτέρα στην Αθήνα, εν μέσω κορονοϊού επαναλαμβάνουμε, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου και της συνάντησης με τον Άδωνι Γεωργιάδη;

Ελπίζουμε το Επιμελητήριο Έβρου, που από τις αρχές Σεπτεμβρίου έχει προσλάβει9με προσωπική απόφαση του κ.Τοψίδη) και δημοσιογράφο υπεύθυνο για το γραφείο Τύπου και πληρώνεται μέσω της Αναπτυξιακής Εταιρείας, να μας ενημερώσει για τους λόγους και τα αποτελέσματα της αυριανής συνάντησης Τοψίδη-Άδωνι Γεωργιάδη.