Laser Care Clinic-Αλεξανδρούπολη: Από αύριο Δευτέρα 18 Ιανουαρίου ξανά κοντά σας – Κλείστε ραντεβού τηλεφωνικά

Laser Care Clinic-Αλεξανδρούπολη: Από αύριο Δευτέρα 18 Ιανουαρίου ξανά κοντά σας – Κλείστε ραντεβού τηλεφωνικά

Από αύριο Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, το κορυφαίο Laser Care Clinic είναι ξανά μαζί σας, προσφέροντας με ασφάλεια και τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα, την περιποίηση που σας έλειψε τόσον καιρό. 

 Κλείστε το ραντεβού σας ΤΩΡΑ στο τηλέφωνο:

 ☎️ 25510 35549

Τα υπόλοιπα αφήστε τα σ’ εμάς…
Με ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!
Laser Care Clinic
Ελ. Βενιζέλου 49 | Αλεξανδρούπολη
☎️ 25510 35549

Tο αγαπημένο σας Laser Care Clinic  επιστρέφει κοντά σας από την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου και σας περιμένει στην οδό Βενιζέλου 49 στην Αλεξανδρούπολη, με ένα πλήρες Ινστιτούτο Λέιζερ Αποτρίχωσης, με ασφάλεια, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, έτοιμο να σας προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Ο φιλόξενος χώρος του με καταξιωμένο και έμπειρο προσωπικό που σας προσφέρει την φροντίδα και τις λύσεις που πάντα αναζητούσατε και σε τιμές που …δεν σας καίνε. Μην περιμένετε.

Τηλεφωνήστε ΤΩΡΑ στο 2551035549 και κλείστε αμέσως ραντεβού.

Με το μηχάνημα VeLux Laser Alexandrite τελευταίας γενιάς, που το καθιστούν το ιδανικότερο λέιζερ για την αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας μόνιμα και γρήγορα, απλά μην το σκέφτεστε.

Με μηχανήματα κορυφαίας τεχνολογίας, είναι έτοιμο να σας προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Αισθητική Ιατρική, με τον κορυφαίο Dr. Θανάση Παπά, Πλαστικό Αισθητικό και Επανορθωτικό Χειρουργό.  Για το κορυφαίο Λέιζερ Αποτρίχωσης, BOTOX, Υαλουρονικό, Νήματα, Μεσοθεραπεία, Καθαρισμό Προσώπου, άμεσα, εγγυημένα, αξιόπιστα και Οικονομικά.

Η περιποίηση αλλά και η Ασφάλεια σας προτεραιότητα του

Το Laser Care Clinic, μετά απ’ όσα έχουν μεσολαβήσει με την πανδημία του κορονοϊού, έχει προτεραιότητα όχι μόνο την περιποίηση και εξυπηρέτηση, αλλά και την Ασφάλεια σας. Από την αρχή της πανδημίας, έλαβε μέτρα ασφαλείας με τις υψηλότερες προδιαγραφές για την προστασία τόσο των πελατών όσο και του προσωπικού.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης θα συνεχίσει από την ερχόμενη Δευτέρα να είναι κοντά σας με ασφάλεια, στην οδό Βενιζέλου 49 στην Αλεξανδρούπολη.

Γι’ αυτό τηλεφωνήστε ΤΩΡΑ στο 2551035549 για τα ραντεβού σας!!!!