Αλεξανδρούπολη: Παρέλαβε ναρκωτικά από… εταιρεία κούριερ, αλλά τον “μύρισε” ο αστυνομικός σκύλος και συνελήφθη

Αλεξανδρούπολη: Παρέλαβε ναρκωτικά από… εταιρεία κούριερ, αλλά τον “μύρισε” ο αστυνομικός σκύλος και συνελήφθη

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη χθες στην Αλεξανδρούπολη, σύμφωνα με όσα μας περιέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν έξω από γνωστή εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) για να παραλάβουν δέματα και είδαν αστυνομικούς να συλλαμβάνουν ένα νεαρό άτομο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που καταφέραμε να συγκεντρώσουμε, πρόκειται για Έλληνα από περιοχή της γειτονικής Ροδόπης (μάλλον τις Σάπες), ο οποίος πήγε και παρέλαβε ένα δέμα. Βγαίνοντας από τα γραφεία της εταιρείας ταχυμεταφορών, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης που βρίσκονται εκεί, έχοντας μάλιστα μαζί τους και τον ειδικά εκπαιδευμένο αστυνομικό σκύλο ο οποίος “μύρισε” ναρκωτικά και έτσι προχώρησαν στην σύλληψη του.

Στον έλεγχο που έκαναν στο δέμα το οποίο παρέλαβε στην Αλεξανδρούπολη, διαπίστωσαν ότι περιείχε σημαντική ποσότητα χασίς, την οποία του είχε στείλει με courier άγνωστος αποστολέας που αναζητείται φυσικά από τις αστυνομικές αρχές. Επίσης, στον έλεγχο που του έκαναν βρέθηκαν να έχει πάνω του και μικροποσότητα χασίς.

Οδηγήθηκε στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.