Διδυμότειχο: Έκτακτα rapid test στους Μεταξάδες, μετά από αυξημένα κρούσματα σε νεαρά άτομα

Διδυμότειχο: Έκτακτα rapid test στους Μεταξάδες, μετά από αυξημένα κρούσματα σε νεαρά άτομα

Στην διενέργεια έκτακτου ελέγχου κορονοϊού με rapid test προχωράει ο δήμος Διδυμοτείχου σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Μεταξάδων, μετά από τα αυξημένα κρούσματα σε νεαρά κυρίως άτομα όλων των γύρω χωριών.

Έτσι, όπως ανακοίνωσε ο πολύ δραστήριος Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Χρήστος Κισσούδης:

“Στο πλαίσιο της διασφάλισης της δημόσιας υγείας η Κοινότητα Μεταξάδων σε συνεργασία με τον Δήμο Διδυμότειχου την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 11:00 έως 15:00, θα πραγματοποιηθεί δειγματοληπτικός έλεγχος (rapid test) στο Αγροτικό Ιατρείο του χωριού από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.
Παρακαλούνται όλοι οι κάτοικοι του χωριού και των περιχώρων να προσέλθουν γιατί η πρόληψη είναι το άμεσο της θεραπείας”.
Να επισημάνουμε ότι δυστυχώς προστίθενται συνέχεια θετικά κρούσματα ατόμων νεαρής ηλικίας από Μεταξάδες, Παλιούρι και άλλα χωριά της περιοχής, γι’ αυτό θα πρέπει οι κάτοικοι τους να μην χάσουν την ευκαιρία και την Πέμπτη να βρεθούν στους Μεταξάδες για να υποβληθούν σε τεστ. Γιατί οι νέοι μένουν σε σπίτια όπου στη συντριπτική πλειοψηφία κατοικούν ηλικιωμένοι και υπάρχει κίνδυνος αν μεταδώσουν τον κορονοϊό σε αυτούς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*