ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντο: Η επίθεση Μηταράκη στο Evros-news.gr, στην τηλεδιάσκεψη με τους θεσμικούς του Έβρου

ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντο: Η επίθεση Μηταράκη στο Evros-news.gr, στην τηλεδιάσκεψη με τους θεσμικούς του Έβρου

Ένα ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντο, με το απόσπασμα από την επίθεση με ειρωνικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη κατά του Evrow-news.gr, σας παρουσιάζουμε σήμερα.

Ήδη σας ενημερώσαμε, ότι κατά την διάρκεια της τηλεδιάσκεψης που είχε την περασμένη Πέμπτη με τους θεσμικούς, αλλά και εκπροσώπους των θεσμικών φορέων του Έβρου, ο κ.Μηταράκης χαρακτήρισε “χαμηλού επιπέδου το σάιτ μας, προφανώς γιατί μήνες τώρα κάνει ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ και ΠΟΛΕΜΑΕΙ το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που θέλει να πραγματοποιήσει στον Έβρο.

Χθες, ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης έδωσε στην δημοσιότητα το video με την δική του παρέμβαση για το θέμα της τηλεδιάσκεψης με τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου και όταν αναφέρθηκε στις καταγγελίες πολιτών του χωριού Φυλακίου ότι τους… εκβιάζουν με ΕΠΙΤΑΞΗ των χωραφιών τους αν δεν τα νοικιάσουν, επειδή το Evrow-news.gr το ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ την ημέρα της τηλεδιάσκεψης, ο κ.Μηταράκης μας επιτέθηκε ξεκινώντας με… ειρωνείες, λέγοντας:

“Επειδή το διάβασα σε αυτό το πολύ αξιόλογο σάιτ που λέγεται Evros-newsότι υπάρχει μια τέτοια διαδικασία επίταξης,  θα ήθελα να σας πω ότι δεν υφίσταται καμία τέτοια διαδικασία ούτε υπάρχει καμιά τέτοια διαδικασία δικιά μας ως υπουργείο. Επέλεξα να μην απαντήσω γραπτώς στο συγκεκριμένο σάιτ, γιατί από την ρητορική του κρίνω ότι είναι πολύ χαμηλού επιπέδου”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Εμείς αντί άλλης απάντησης, θα ξεκαθαρίσουμε στο κ.Μηταράκη ότι θα ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ όσο μπορούμε για ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ αυτό το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που πάει να κάνει στον Έβρο ο ίδιος και μη Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Επίσης να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους εσάς, τις χιλιάδες αναγνωστών μας, που αντιδράσατε και μας στηρίζετε σε τέτοιες επιθέσεις από “πολιτικούς σαλτιμπάγκους|” σαν τον συγκεκριμένο υπουργό, που αύριο-μεθαύριο δεν θα είναι στην Κυβέρνηση αλλά θα έχει στο μεταξύ,. αν τελικά προχωρήσει σε υλοποίηση των σχεδ’ίων του, κάνει ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΖΗΜΙΆ στον ακριτικό μας Έβρο.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΙΤΙΑΚΟΥΔΗΣ

 

Αφήστε το σχόλιό σας