Κούκουρας: ” Έκλεισε ” ένας μεγάλος κύκλος για μένα στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες του Έβρου

Κούκουρας: ” Έκλεισε ” ένας μεγάλος κύκλος για μένα στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες του Έβρου

Με την ευκαιρία της προαγωγής του σε Διοικητή Πυροσβεστικών Δυνάμεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης απέστειλε ο μέχρι πρότινος Διοικητής Πυροσβεστικών Δυνάμεων Έβρου Κωνσταντίνος Κούκουρας. Σε αυτήν αναφέρει:

Σήμερα έκλεισε ένας μεγάλος κύκλος στην υπηρεσιακή μου ζωή και ανοίγει ένας καινούργιος. Μετά από 20 έτη συνεχούς παρουσίας στον Ν. ’Έβρου εκ των οποίων τα 8 τελευταία, από την θέση του Διοικητή των υπηρεσιών του, μετατίθεμαι, στην Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αν. Μακεδονίας και Θράκης  με έδρα την ΒΙ.ΠΕ Κομοτηνής, ως Διοικητής αυτής, μετά την προαγωγή μου στον βαθμό του Αρχιπυράρχου.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου καταρχήν όλους τους συναδέλφους μου πυροσβέστες, των υπηρεσιών του Νομού που με στήριξαν και συμμετείχαν με θάρρος και αυταπάρνηση σε όλες μας τις επιχειρήσεις ,τους φορείς και τις αρχές του τόπου με τους οποίους συνεργαστήκαμε άριστα, τα ΜΜΕ που προέβαλαν το έργο μας και τους πολίτες του Νομού, για την σωστή συμπεριφορά που επέδειξαν όλα αυτά τα χρόνια. Αισθάνομαι ευτυχής που υπηρέτησα  και θα συνεχίσω να υπηρετώ τον ευλογημένο αυτό τόπο.

Από την καινούργια θέση ευθύνης που μου ανατέθηκε, θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθώ στα καινούργια μου καθήκοντα βάζοντας πάντα ως προτεραιότητα την υπεράσπιση της ανθρώπινης ζωής και την διαφύλαξη της περιουσίας των συνανθρώπων μας.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*