Π.Παπαδάκης (Πρόεδρος Συλλόγου Αινήσιο Δέλτα). Τέρμα ο χαβαλές και τα ψέματα κ.Μηταράκη

Π.Παπαδάκης (Πρόεδρος Συλλόγου Αινήσιο Δέλτα). Τέρμα ο χαβαλές και τα ψέματα κ.Μηταράκη

 

 

 

του Πάρη Παπαδάκη*


κ. Μηταράκη και εσύ και όλοι εκεί στο Μαξίμου με τα φαρδιά κοστούμια, γνωρίζετε καλά ότι  η αλήθεια πονάει αλλά (δυστυχώς) πρέπει πάντα να λέγεται. Πάρτε μια ιδέα λοιπόν..

Ποιους νομίζετε ότι δουλεύετε, τους ΕΒΡΙΤΕΣ που μας έχετε ξεχασμένους μια ζωή και έπρεπε να γίνουν τα επεισόδια του Μαρτίου για να μας θυμηθείτε;;

Είπαμε να είμαστε ευγενικοί, να σας ακούσουμε αφού πρώτα πήρατε την απόφαση να κάνετε το κέντρο λαθρομεταναστών, αλλά εσείς δεν παίρνετε από λόγια και άρα κάποιος από τους θεσμικούς που συνομιλείτε με τηλεδιασκέψεις πρέπει να σας πει να το ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ γιατί εκτός από καλοσύνη εδώ στον ΈΒΡΟ έχουμε περηφάνια και  τιμή που δεν διαπραγματευόμαστε.

Ξέρω, ξέρω τώρα θα πείτε ότι είμαι λαϊκιστής ( είναι η λέξη που χρησιμοποιείται όταν δεν μπορείς να απαντήσεις με επιχειρήματα ). Ξεχνάτε όλοι εσείς όμως οι χωριάτες που ξαφνικά γίνατε πρωτευουσιάνοι και μπήκατε στα σαλόνια της βουλής, ότι ο ΛΑΟΣ σας έστειλε εκεί, το καφενείο, η ταβέρνα, το κομμωτήριο, η λαϊκή, οι ταξιτζήδες, οι λιμενεργάτες, οι σκουπιδιάρηδες οι καθαρίστριες, οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι, οι ψαράδες, οι ελεύθεροι επαγγελματίες κλπ.,

Ναι κ. Μηταράκη, όλοι αυτοί που προεκλογικά πάτε και τους παρακαλάτε να σας ψηφίσουν, τους σφίγγετε τα χέρια και μετά πάτε και τα πλένετε με detol(προ κορονοϊού), που τους χαιρετάτε  από χιλιόμετρα μακριά και όταν εκλεγείτε για να σας μιλήσουν πρέπει να περάσουν από τρείς γραμματείς και φαρισαίους, που τους χαμογελάτε λες  και κάνετε διαφήμιση της colgate, που τους  υπόσχεστε δουλειές, ανάπτυξη, αυτοί που λόγω της απελπισίας τους με όλα αυτά που ζούμε σας πιστεύουν, σας στηρίζουν σας κάνουν Βουλευτές, Υπουργούς… . Αυτός ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ σας κάνει ανθρώπους που υποτίθεται υπηρετείται αλλά τελικά το μόνο που υπηρετείτε είναι το κόμμα σας και τα συμφέροντα σας.

Τιμή μου λοιπόν να είμαι λαϊκιστής και να εκφράζω πραγματικά όλους τους ανωτέρω, γιατί προέρχομαι μέσα από τον ΛΑΟ από τα καφενεία.. και όσο και να υποτιμάτε αυτούς τους ανθρώπους και τους λαϊκούς χώρους που συχνάζουν να ξέρετε ότι είναι πολύ πιο καθαροί στην ψυχή από όλους εσάς τους μοσχαναθρεμμένους με τα ροδοκόκκινα μαγουλάκια που σπουδάσατε με τα λεφτά του μπαμπά στα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου. Μην έχετε καν την ψευδαίσθηση ότι είστε καλύτεροι από όλους αυτούς επειδή είστε μορφωμένοι, γιατί η μόρφωση από μόνη της αν δεν είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ  δεν βοηθά πουθενά.

Τέρμα ο χαβαλές,

με το ψέμα της επέκτασης του ΚΥΤ που πονηρά πάτε να βαπτίσετε, ενώ πρόκειται ξεκάθαρα για νέο ΚΥΤ με 1.500 λαθρομετανάστες.

Τέρμα ο χαβαλές,

με το ψέμα ότι δεν θα αυξηθεί η χωρητικότητα φτιάχνοντας σχολείο, γυμναστήρια, αναψυκτήρια κλπ.

Τέρμα ο χαβαλές,

με το ψέμα ότι το ΚΥΤ θα είναι ελεγχόμενο σε μια περιοχή που τα σπίτια στα χωριά είναι εγκαταλελειμμένα και είναι βέβαιο ότι θα καταλειφθούν  από τους λαθρομετανάστες.

Τέρμα ο χαβαλές,

με το ψέμα ότι το ΚΥΤ θα χρησιμοποιείται μόνο για έκτακτες περιπτώσεις όπως αυτές του Μαρτίου και γιατί δεν θέλετε να κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα στους δρόμους πάνω στην Εγνατία οδό. Για πες μου κ. Μηταράκη όταν εσύ και η κυβέρνηση τον Μάρτιο παίρνατε απόφαση για αναστολή της διαδικασίας ασύλου ( δηλ. με λίγα λόγια οι λαθρομετανάστες δεν μπορούσαν να υποβάλλουν αίτημα ασύλου ) σε ποιο ΚΥΤ τους πηγαίνατε για ταυτοποίηση;; Οι 3.000 χιλιάδες λαθρομετανάστες μέσα στο Ελληνικό έδαφος στο ΔΕΛΤΑ ΕΒΡΟΥ που είδα εγώ με τα μάτια μου, σε ποιο ΚΥΤ πήγανε;; Όταν έρθεις φώναξε με να σου πω στο αυτί που πήγανε όλοι αυτοί ( αν και ξέρεις πολύ καλά ).

Και για να είμαι δίκαιος πάντα η απάτη θέλει τουλάχιστον δύο.  Απευθύνομαι σε όλους εμάς που ψηφίζουμε και καλά κάνουμε  γιατί έστω και τυπικά στα χαρτιά έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η ένσταση μου είναι μία, ποιους ψηφίζουμε, πότε θα μάθουμε να ψηφίζουμε αυτούς που πραγματικά αγαπούν τον τόπο τους, τον ζουν και τον βάζουν πάνω από κόμματα και καρέκλες; Πότε θα σταματήσεις Έλληνα να ψηφίζεις τον γιό του τάδε τον ανιψιό του άλλου τον μπατζανάκη του αλλουνού;;

Που είναι όλοι οι αιρετοί;; Οι δηλώσεις στα ΜΜΕ δεν αρκούν πάρτε το χαμπάρι, οι ρητορικές διαφωνίες καλές αλλά δεν φτάνουν. Έχετε πνευμόνια μέσα στην Βουλή των Ελλήνων να υψώσετε φωνή;; ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΕΒΡΙΤΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. Ζητήσατε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό;; κάνατε κοινοβουλευτικές αναφορές – επερωτήσεις;;  Έτσι θέλω  τους αιρετούς,  να είναι η φωνή μου, να είναι η ψυχή μου, να είναι παλικάρια  και να μην ανέχονται να βάζει κανείς  χέρι στο σπίτι μου.

Γιατί κ. Μηταράκη και όλοι οι όμοιοι σου με την απόφαση αυτή που λάβατε χωρίς εμάς βάλατε χέρι στο σπίτι μας στον ΕΒΡΟ ΜΑΣ, και όσο και να νομίζετε ότι ο λαός ξεχνά θα σας πω ότι ναι ο λαός ξεχνά όταν κάτι περνά και φεύγει και όχι κάτι που μένει!

Το οξύμωρο και το ακόμα πιο γελοίο είναι ότι δημιουργήσατε και διακομματική επιτροπή για την ανάπτυξη της Θράκης, με πρόεδρο την αδερφή του Πρωθυπουργού κ. Ντόρα Μπακογιάννη. Που είναι αυτή η δήθεν επιτροπή; τι άποψη έχει για την συγκεκριμένη ανάπτυξη που πάτε να κάνετε;

Υ.Γ.1 Όταν ο Ερντογάν μεθοδεύσει εκ νέου λαθροεισβολή να δω πως θα αντιμετωπίσετε ταυτόχρονα 3.000 χιλιάδες εξαγριωμένους  λαθρομετανάστες μέσα στο ΚΥΤ και 3.000 στα σύνορα.

Πάρης Παπαδάκης

Δικηγόρος – Πρόεδρος Συλλόγου Αινήσιο Δέλτα