ΒΙΝΤΕΟ: Και με χιόνια και με κρύα οι… λαθρομετανάστες βόλτα σε Ορμένιο, Μεγάλο Δέρειο

ΒΙΝΤΕΟ: Και με χιόνια και με κρύα οι… λαθρομετανάστες βόλτα σε Ορμένιο, Μεγάλο Δέρειο

Και με χιόνια και με κρύα… οι λαθρομετανάστες κάνουν βόλτες σε χωριά του Έβρου, αφού… εισβάλλουν μέσω του ποταμού Έβρου στο ελληνικό έδαφος. 

Παρά τις χιονοπτώσεις και τις χαμηλές θερμοκρασίες, το ΒΙΝΤΕΟ που μας έστειλε κάτοικος του Ορμενίου Ορεστιάδας, βλέπετε τους 9 νεαρούς λαθρομετανάστες να κυκλοφορούν μέσα στο χωριό (χωρίς SMS φυσικά, αυτά είναι για τους Έλληνες) και με όλη την άνεση τους. Φτάνουν μάλιστα στην στάση του ΚΤΕΛ Έβρου.

Περπατούν ανενόχλητοι έξω από το Μεγάλο Δέρειο

Η ίδια κατάσταση και στα χωριά του ορεινού όγκου Σουφλίου και συγκεκριμένα έξω από το Μεγάλο Δέρειο. ΌΠως βλέπετε στην αποκλειστική φωτογραφία που μας έστειλαν από το συγκεκριμένο χωριό που φαίνεται πίσω τους, προχωρούν με τα πόδια (συνολικά ήταν 10 άτομα νεαρής ηλικίας) προκειμένου να κατευθυνθούν στο εσωτερικό της χώρας.

Φυσικά και τα σημερινά συμβάντα, ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ τους ισχυρισμούς του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη, ο οποίος δηλώνει συνέχεια (το έκανε και σήμερα στα Παραπολιτικά Fm 90.1 στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Χριστίνα Κοραή και τον Δημήτρη Τάκη), πως αν αυξηθεί η χωρητικότητα του ΚΥΤ Φυλακίου από 600 στα 1.500 άτομα, δεν θα κυκλοφορούν πλέον ανεξέλεγκτα οι λαθρομετανάστες στα χωριά του Έβρου.

Πως γίνεται και τώρα να είναι πάνω από το μισό ΚΥΤ Φυλακίου άδειο, αφού ο ίδιος δηλώνει ότι φιλοξενούνται εκεί μόνο 195 άτομα σήμερα (σε δυναμικότητα 600 ατόμων) και να επικρατεί αυτό το μπάχαλο, η εξήγηση είναι απλή. Οι ροές δεν μειώνονται με αύξηση της δομής στο Φυλάκιο, αλλά με καλύτερη φύλαξη και αποτροπή στα ελληνοτουρκικά σύνορα. Κι αυτό μόνο αν είσαι… Μηταράκης δεν το βλέπεις και δεν το αντιλαμβάνεσαι ή και το βλέπεις και το αντιλαμβάνεσαι και το ξέρεις, αλλά απλά θέλεις να υλοποιήσεις το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που αποφάσισες.