Σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση σε Διδυμότειχο, Ορεστιάδα – Κλειστά τα σχολεία σε Μεταξάδες, Ασπρονέρι

Σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση σε Διδυμότειχο, Ορεστιάδα – Κλειστά τα σχολεία σε Μεταξάδες, Ασπρονέρι

Σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, με συχνές διακοπές ρεύματος  σε πολλές περιοχές του Διδυμοτείχου και της Ορεστιάδας από χθες το βράδι, προκάλεσε η χιονόπτωση των τελευταίων ωρών στον Έβρο.

Έτσι τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν σήμερα στους Μεταξάδες και στο Ασπρονέρι όπως ανακοινώθηκε από τον δήμο Διδυμοτείχου, λόγω προβλήματος στην ηλεκτροδότηση. Λόγω διακοπών ρεύματος δεν θα γίνουν φυσικά ούτε τα μαθήματα εξ αποστάσεως σε Γυμνάσια και Λύκεια, στις ίδιες περιοχές και όπου υπάρχει διακοπή ρεύματος.

Διαβάστε ακόμα: ΒΙΝΤΕΟ: Χιονίζει και σε Σουφλί, Διδυμότειχο – Η ανακοίνωση του δήμου για τα σχολεία

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα λειτουργήσει ούτε το 5ο Δημοτικό Σχολείο Διδυμοτείχου  λόγω σοβαρού προβλήματος ηλεκτροδότησης στην περιοχή, ενώ τα άλλα σχολεία της πόλης αποφασίστηκε να λειτουργήσουν, αν και λόγω προβλημάτων στην ηλεκτροδότηση υπάρχουν διαμαρτυρίες από τους γονείς γιατί οι συνθήκες θα είναι προβληματικές για τα παιδιά.

Σουφλί: Κλειστά τα σχολεία

σήμερα και στο Τυχερό

Ο δήμος Σουφλίου ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ότι και τα σχολεία στο Τυχερό, μετά από αυτά στην πόλη και την Δημοτική Ενότητα Ορφέα θα παραμείνουν κλειστά λόγω των χιονοπτώσεων.

Η πανοραμική φωτογραφία του χιονισμένου Διδυμοτείχου είναι του Χρήστου Στογιούδη

Διαβάστε ακόμα: ΒΙΝΤΕΟ: Άρχισε πριν λίγο να χιονίζει στα χωριά της Ορεστιάδας