Έβρος: Ανοιχτό εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο – Πολλές πτώσεις δέντρων και καλωδίων της ΔΕΗ

Έβρος: Ανοιχτό εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο – Πολλές πτώσεις δέντρων και καλωδίων της ΔΕΗ

Ανοιχτό παρέμεινε τόσο κατά την διάρκεια της χιονόπτωσης τη νύχτα όσο και τώρα, το εθνικό αλλά και επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού Έβρου στις κεντρικές και βόρειες περιοχές που είχε χιόνι.

Πάνω 20 μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου αλλά και των δήμων, δούλευαν και συνεχίζουν να βρίσκονται στους δρόμους και το πρόβλημα εντοπίζεται μόνο στην ορεινή περιοχή του Σουφλίου, όπου δημιουργήθηκαν εμπόδια και από πολλές πτώσεις δέντρων λόγω και των ισχυρών ανέμων που υπήρχαν χθες βράδυ. Επίσης, ο δρόμος Λεπτοκαρυάς-Μεγάλου Δερείου όπου το χιόνι πάντα είναι περισσότερο, έχει προβλήματα σε κάποια σημεία του.

Επίσης, έπεσαν πολλά καλώδια της ΔΕΗ σε διάφορες περιοχές και αυτό προκάλεσε τις διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος στους δήμους Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και εφιστάται η προσοχή των πολιτών γιατί υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας σε όσους τα αγγίξουν.

Πτώσεις δέντρων είχαμε και στην περιοχή της Ορεστιάδας, ακόμα και μέσα στην πόλη. Στην είσοδο του χωριού Δίκαια έπεσε δέντρο που απομάκρυναν συνεργεία του δήμου, ενώ στην περιοχή του Ιερού Ναού Αγίων Θεοδώρων δέντρο ξεριζώθηκε, όπως βλέπετε και την φωτογραφία που “ανέβασε” ο ίδιος ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης.