Αλεξανδρούπολη: Τι συντήρηση αναχωμάτων θα γίνει, με έκπτωση 70% από τον ανάδοχο;

Αλεξανδρούπολη: Τι συντήρηση αναχωμάτων θα γίνει, με έκπτωση 70% από τον ανάδοχο;

Προχθές επισημαίναμε τα έντονα παράπονα αγροτών για τον τρόπο που έγινε η αποκατάσταση αναχωμάτων στην περιοχή της Θυμαριάς, επειδή το σημείο όπου έσπασε στις 12 Ιανουαρίου στο ρέμα Σαράντη, ξαναέσπασε τώρα.

Μάλιστα επώνυμα νεαροί αγρότες κατήγγειλαν το συγκεκριμένο γεγονός, αναδεικνύοντας τον τρόπο που γίνεται η συγκεκριμένη διαδικασία. Την στιγμή λοιπόν που γίνονται όλα αυτά, μαθαίνουμε ότι στο έργο: “ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΑΧΩΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΟΥ της ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 2020-2021, ο ανάδοχος έδωσε ΕΚΠΤΩΣΗ 70,27%.

Το έργο είναι Προϋπολογισμού Μελέτης 1.340.000,00€ με ΦΠΑ. Ο ανάδοχος δηλαδή το κέρδισε προτείνοντας να πραγματοποιήσει το συγκεκριμένο σημαντικό έργο μόνο με… 400.000 ευρώ περίπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σουφλί: Αγανάκτηση αγροτών για την πρόχειρη αποκατάσταση αναχώματος, που ξαναέσπασε σήμερα

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά 11 εταιρείες. Οι τρεις πρώτες από αυτές προσέφεραν: 1. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 70,27%, 2) ΚΑΙΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 65,53%  και 3) Γ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Τ.Ε. 61,66%

Οπότε πολλοί αναρωτιούνται ποια ακριβώς συντήρηση των αναχωμάτων θα υπάρξει στην περιοχή του δήμου Αλεξανδρούπολης, όταν ένα έργο που κοστολογείται με 1.340.000 ευρώ, η εταιρεία ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ που αναδείχθηκε πρώτη με ΕΚΠΤΩΣΗ 70,27%, θα το υλοποιήσει με μόνο 400.000 ευρώ. Γιατί μετά έχουμε παρόμοια φαινόμενα, όπως αυτό που έγινε πρόσφατα στο ανάχωμα της περιοχής Θυμαριάς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*