Επίσκεψη Βελόπουλου στο ΚΥΤ Φυλακίου: “Γίνεται ένα έγκλημα εδώ από την Κυβέρνηση” (ΒΙΝΤΕΟ)

Επίσκεψη Βελόπουλου στο ΚΥΤ Φυλακίου: “Γίνεται ένα έγκλημα εδώ από την Κυβέρνηση” (ΒΙΝΤΕΟ)

-“Στην πλάτη του ελληνικού στρατού δεν βάζεις χιλιάδες ανθρώπους; που δεν ξέρεις από που είναι”

Επίσκεψη στο ΚΥΤ Φυλακίου πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της “Ελληνικής Λύσης” Κυριάκος Βελόπουλος, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του κόμματος του.

Ο κ.Βελόπουλος, μαζί με τους βουλευτές Αντώνη Μυλωνάκη, Κώστα Χήτα και τον υποήφιο στο νομό Έβρου Γιάννη Δερμεντζόγλου, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Φυλακίου Χρήστο Τυρμπάκη και ενημερώθηκε για τις εξελίξεις και το σχέδιο της Κυβέρνησης να αυξήσει την χωρητικότητα στα 1.500 άτομα, με πρωτεργάτη τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη.

Στην είσοδο του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης τον περίμενε ο Διοικητής της δομής, που του επεσήμανε ότι έχει εντολή να τον ενημερώσει και να τον ξεναγήσει σε αυτό εφ’ όσον το επιθυμεί. “Όχι δεν θέλω ενημέρωση, γιατί αναγκαστικά θα μου πεις ότι λέει ο Μηταράκης και το υπουργείο. Το υπουργείο λέει ψέματα στον κόσμο. Θέλω να ακούω αλήθειες. Δεν έχω τίποτα μαζί σου, την δουλειά σου κάνεις, αλλά δεν πρόκειται να μπω σε hot spot, αν πρώτα δεν φύγουν όλοι αυτοί που είναι μέσα”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΙΟΙΚΗΤΗ

Ο κ.Βελόπουλος ρώτησε τον Διοικητή του ΚΥΤ Φυλακίου πόσοι υπάλληλοι ΜΚΟ εργάζονται εκεί και του απάντησε γύρω στους 50, τους οποίους εξήγησε ότι δεν τους πληρώνει το ελληνικό Δημόσιο αλλά οι ΜΚΟ. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της “Ελληνικής Λύσης” έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, κατηγορώντας την Κυβέρνηση ότι κάνει έγκλημα στην περιοχή με αυτό που ετοιμάζεται να υλοποιήσει και ενώ διαχρονικά οι Κυβερνήσεις των Αθηνών έχουν εγκαταλείψει αυτό τον ακριτικό τόπο. “Στην πλάτη του ελληνικού στρατού εδώ στα σύνορα, δεν βάζεις χιλιάδες ανθρώπους; που δεν ξέρεις από που είναι”.

Επίσης, καταλόγισε ευθύνες και στην τοπική αυτοδιοίκηση για την στάση της. Πολύ φοβάμαι ότι και η τοπική αυτοδιοίκηση έχει μεγάλες ευθύνες. Που είναι εδώ ο δήμαρχος Ορεστιάδας; Που είναι ο δήμαρχος και ο Περιφερειάρχης σας, οι οποίοι μαλώνουν μεταξύ τους ποιος λέει ψέματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ από την επίσκεψη Βελόπουλου στο ΚΥΤ Φυλακίου, είναι από την σελίδα ΟΧΙ HOT SPOT ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ