Ορεστιάδα: Ως προσωπικό Ι.Χ χρησιμοποιεί ένα απ’ τα 3 καινούργια αυτοκίνητα 4χ4, στέλεχος του δήμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ορεστιάδα: Ως προσωπικό Ι.Χ χρησιμοποιεί ένα απ’ τα 3 καινούργια αυτοκίνητα 4χ4, στέλεχος του δήμου (ΒΙΝΤΕΟ)

“Στην Ορεστιάδα ελπίζουν τα νέα οχήματα του δήμου να μην γίνουν… Ι.Χ Αντιδημάρχων ή συγκεκριμένων υπαλλήλων”, γράφαμε στο Evros-news.gr πριν ένα μήνα.

Τότε ο ίδιος ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης παρουσίασε με τυμπανοκρουσίες τα 3 νέα οχήματα, ημιφορτηγά 4×4 πετρελαίου διπλής καμπίνας, που αποκτήθηκαν για τις ανάγκες της Τεχνικής του Υπηρεσίας. Μάλιστα κάλεσε τους δημοσιογράφους εν μέσω lockdown και μέτρων απαγόρευσης μετακινήσεων για αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού, προκειμένου να τον φωτογραφίσουν ή να τον βιντεοσκοπήσουν να κάθεται στην θέση του οδηγού. Επισημαίναμε ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι θετική για τον δήμο Ορεστιάδας, αφού ανανεώνεται ο στόλος της Τεχνικής Υπηρεσίας του. Μόνο που αρκετοί πολίτες εμφανίζονται επιφυλακτικοί και εκφράζουν την ελπίδα τα νέα αυτά αυτοκίνητα να μην γίνουν Ι.Χ. κάποιων Αντιδημάρχων ή συγκεκριμένων υπαλλήλων, όπως συνέβαινε παλαιότερα.

Δεν πέρασε πολύς καιρός και δυστυχώς ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΜΕ. Γιατί ένα από αυτά τα καινούργια αυτοκίνητα έχει γίνει προσωπικό Ι.Χ και το χρησιμοποιεί συγκεκριμένο στέλεχος της Τεχνικής Υπηρεσίας που μένει στο χωριό Πύργος και έχει πολύ καλές σχέσεις με το νυν Πρόεδρο του Κ.Κ.Π.Α.Α.Δ.Ο Γιάννη Παπαϊωάννου αλλά και τον ίδιο τον δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη. Όπως βλέπετε στο ΒΙΝΤΕΟ που παρουσιάζουμε, το έχει παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του, στα παλιά Εργατικά του Πύργου και με αυτό κυκλοφορεί συνέχεια όπως υποστηρίζουν συνάδερφοι του. Φυσικά τα καύσιμα για να πηγαινοέρχεται στην εργασία του τα πληρώνουν οι δημότες.

Το συγκεκριμένο στέλεχος της Τεχνικής Υπηρεσίας, “εκλεκτός” της δημοτικής αρχής Μαυρίδη, έχει καταγγελθεί και παλαιότερα ότι χρησιμοποιούσε ως προσωπικό Ι.Χ άλλο αυτοκίνητο του δήμου. Ιδού και το σχετικό φωτογραφικό ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ που είχαμε δημοσιεύσει 26 Δεκεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ορεστιάδα: Ελπίζουν τα νέα οχήματα του δήμου να μην γίνουν… Ι.Χ Αντιδημάρχων ή συγκεκριμένων υπαλλήλων

Και μην βιαστεί ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Αρχοντής Αρχοντίδης να προσπαθήσει να “καλύψει” το συγκεκριμένο προκλητικό γεγονός, που δείχνει την καθεστωτική νοοτροπία της δημοτικής αρχής του Βασίλη Μαυρίδη, ισχυριζόμενος ότι έδωσε την άδεια να κυκλοφορεί με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο στον συγκεκριμένο υπάλληλο λόγω του χιονιού. Γιατί κάτι τέτοιο κανένα νομοθετικό διάταγμα δεν το αναφέρει, αφού η νομοθεσία είναι πολύ αυστηρή στο θέμα κυκλοφορίας κρατικών οχημάτων.