Ορεστιάδα: Λογόκρινε τις δηλώσεις Βελόπουλου για τον δήμαρχο Β.Μαυρίδη η Δημοτική Τηλεόραση (ΒΙΝΤΕΟ)

Ορεστιάδα: Λογόκρινε τις δηλώσεις Βελόπουλου για τον δήμαρχο Β.Μαυρίδη η Δημοτική Τηλεόραση (ΒΙΝΤΕΟ)

Λογόκρινε τις δηλώσεις που έκανε ο Πρόεδρος της “Ελληνικής Λύσης” Κυριάκος Βελόπουλος κατά την προχθεσινή επίσκεψη του στο ΚΥΤ Φυλακίου, η Δημοτική Τηλεόραση Ορεστιάδας στο δελτίο ειδήσεων της Παρασκευής, “κόβοντας” όσα είπε για τις ευθύνες του δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη.

Στο ρεπορτάζ που “έπαιξε” για την επίσκεψη, ενώ τα πρώτα λόγια του κ.Βελόπουλου έπαιξαν κανονικά, στη συνέχεια όσα είπε για τον κ.Μαυρίδη “εξαφανίστηκαν”. Δεν υπήρχε πουθενά η αναφορά του σε αυτόν, για τον οποίο είπε: “Και πολύ φοβούμαι ότι και η τοπική αυτοδιοίκηση έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Που είναι ο δήμαρχος εδώ Ορεστιάδας; Που είναι ο δήμαρχος ή ο Περιφερειάρχης σας; Οι οποίοι μαλώνουν μεταξύ τους για το ποιος λέει ψέματα. Κατά την άποψη μου, θα το πω ωμά έτσι όπως το λέει η λαϊκή παροιμία: “δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα”. Και οι δυο λένε ψέματα στο λαό, διότι πολύ απλά, αν ήθελαν πραγματικά να μην γίνει το hot spot, θα έπρεπε μαζί με τον Πρόεδρο της Κοινότητας να είναι κάτω στην Αθήνα, να ‘ρθουν στο υπουργείο, να τους βοηθήσουμε και μεις για να γίνει αυτή η σωστή δουλειά”. Όλα αυτά όμως… λογοκρίθηκαν και “κόπηκαν”, άγνωστο από ποιον στην Δημοτική Τηλεόραση Ορεστιάδας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Μάλιστα  η συγκεκριμένη ενέργεια έγινε αντιληπτή και από τους υπεύθυνους της “Ελληνικής Λύσης” και δεν αποκλείεται να υπάρξει διαμαρτυρία ακόμα και στο ΕΣΡ (Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης), αφού μιλάμε για μια Δημοτική Τηλεόραση που είναι απαράδεκτο να λογοκρίνει έναν Πρόεδρο κοινοβουλευτικού κόμματος. Πέρα απ’ αυτό όμως, είναι… κουτοπονηριά(όμοια με αυτές που κάνει ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης στο χειρισμό του θέματος επέκτασης του ΚΥΤ Φυλακίου), να “εξαφανίζεις” μόνο την συγκεκριμένη αναφορά του κ.Βελόπουλου επειδή έκανε κριτική που αφορά τον δήμαρχο Ορεστιάδας. Γιατί την Δημοτική Τηλεόραση την πληρώνουν όλοι οι δημότες Ορεστιάδας, μια και κάθε χρόνο ΕΠΙΔΟΤΕΙΤΑΙ με πάνω από 150.000 ευρώ από τα ταμεία του δήμου.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ Evros-news.gr

Το ερώτημα είναι αν η συγκεκριμένη ενέργεια αποτέλεσε πρωτοβουλία των δημοσιογράφων της Δημοτικής Τηλεόρασης και φυσικά αν ήταν ενημερωμένος για την… λογοκρισία των δηλώσεων του Προέδρου της “Ελληνικής Λύσης”, τόσο ο Πρόεδρος του Διοικητικού της Συμβουλίου Κώστας Σιαφκαλόζης ή πολύ περισσότερο ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επίσκεψη Βελόπουλου στο ΚΥΤ Φυλακίου: “Γίνεται ένα έγκλημα εδώ από την Κυβέρνηση” (ΒΙΝΤΕΟ)