Μαυρίδης για Βελόπουλο: “Κατάντια του πολιτικού συστήματος. Έκανε ακροδεξιό σόου, για να μαζέψει ψήφους”

Μαυρίδης για Βελόπουλο: “Κατάντια του πολιτικού συστήματος. Έκανε ακροδεξιό σόου, για να μαζέψει ψήφους”

-Κόμμα που έγινε αποκούμπι της εγκληματικής “Χρυσής Αυγής”

 

Άγρια επίθεση στον Πρόεδρο της “Ελληνικής Λύσης” Κυριάκο Βελόπουλο, που βρέθηκε στο ΚΥΤ Φυλακίου και τον κατηγόρησε ως “ψεύτη” που δεν κάνει τίποτα να ανατρέψει την απόφαση του Νότη Μηταράκη και της Κυβέρνησης, εξαπέλυσε σήμερα ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης.

 

Μιλώντας στο “Ράδιο Έβρος”, τόνισε συγκεκριμένα για τον κ.Βελόπουλο: “Να ενημερώσουμε ότι δεν είχαμε καμιά επίσημη ενημέρωση για την επίσκεψη του. Ούτε μας ζήτησε συνάντηση. Επομένως  ήθελε να το αποφύγει και το κατανοώ, γιατί ήθελε να κάνει ένα ακροδεξιό σόου  μπροστά στις κάμερες. Νομίζω ότι πρέπει να εφαρμόζονται οι νόμοι, ήταν ανεπίτρεπτη η εμφάνιση του χωρίς μάσκα, ιδίως σε μια περίοδο που όλοι λέμε ότι πρέπει να παίρνουμε τα μέτρα. Μπαίνω στην ουσία των χαρακτηρισμών, μάλλον κάτι άλλο ήθελε να πετύχει. Το να λέει για κάποιον ότι λέει ψέματα χωρίς να γνωρίζει τι έχει προηγηθεί είναι απαράδεκτο, πόσο μάλλον για έναν αρχηγό κόμματος.

Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο”, είπε ο δήμαρχος Ορεστιάδας, αλλά συνέχισε τις βαριές εκφράσεις κατά του Κυριάκου Βελόπουλου: “Πιστεύω ότι ήρθε προς άγραν πολιτικής πελατείας. Είναι ένα θέμα που πονάει και νομίζουν κάποιοι ότι μπορούν να το εκμεταλλευτούν. Είμαι σίγουρος ότι αυτές οι φωνές θα απομονωθούνε. Συγνώμη λίγο, πρέπει να προβληματίσει και κάποιους ότι πλέον η “Ελληνική Λύση” είναι το αποκούμπι και έχει στις τάξεις της πρώην υποψήφιους βουλευτές και ευρωβουλευτές της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, αλλά αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να απασχολήσει τους ψηφοφόρους.

Είναι μια κατάντια του πολιτικού συστήματος. Εγώ κατανοώ και όποιος έχει λίγο μυαλό κατανοεί την τακτική που ακολουθούν τέτοια κόμματα. Είναι ένας κόσμος που είναι αγανακτισμένος είναι ένας κόσμος που δυστυχώς πιστεύει σε διάφορες συνομωσιολογίες, σε διάφορα σενάρια και επειδή θέλει να έχει ένα συγκεκριμένο ποσοστό απευθύνεται σ’ αυτό τον κόσμο. Δεν θα αναφέρω για τις κεραλοιφές ή τις επιστολές του Χριστού. Νομίζω ότι είναι δυστυχώς άσχημη κατάντια του κοινοβουλευτικού μας συστήματος. Από την άλλη, απ’ την στιγμή που εκπροσωπείται μέσα στη Βουλή, δυστυχώς πρέπει να έχει την αντιμετώπιση ενός κοινοβουλευτικού κόμματος, άσχετα αν κάποιος, όπως εγώ, διαφωνώ 100% με την τακτική που ακολουθεί. Πρέπει να μας προβληματίσει, γιατί έτσι λέγαμε και για την Χρυσή Αυγή και τελικά αποδείχθηκε εγκληματική οργάνωση”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*