Αλεξανδρούπολη: Αποκλεισμένοι μαθητές, δάσκαλοι στο δημοτικό σχολείο Απαλού – Σοβαρά προβλήματα οι βροχοπτώσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Αλεξανδρούπολη: Αποκλεισμένοι μαθητές, δάσκαλοι στο δημοτικό σχολείο Απαλού – Σοβαρά προβλήματα οι βροχοπτώσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολύ σοβαρά προβλήματα δημιούργησαν και πάλι οι έντονες βροχοπτώσεις στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης και κυρίως σε Απαλό, Μαίστρο, Άνθεια, όπου έχουν πλημμυρίσει σπίτια και καταστήματα.

Αποκλεισμένοι βρίσκονται στο Δημοτικό σχολείο Απαλού μαθητές και δάσκαλοι, ενώ με απόφαση του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη αποφασίστηκε η αναστολή της λειτουργίας του και ήδη συνεργεία κατευθύνονται προς τα εκεί για ασφαλή απομάκρυνση όλων. Προβλήματα υπάρχουν και στο Νηπιαγωγείο και τα άλλα σχολικά συγκροτήματα της περιοχής.

Η ανακοίνωση του δήμου Αλεξανδρούπολης αναφέρει:

Την αναστολή λειτουργία του δημοτικού σχολείου Απαλού της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλεξανδρούπολης, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (έντονη βροχόπτωση) που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή, σήμερα, Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου του 2021.

Οι μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό θα παραμείνουν στο κτίριο μέχρι να υπάρξουν οι συνθήκες για την ασφαλή απομάκρυνσή τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΞΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ