Βελόπουλος για Μαυρίδη: “Δεν απαντάω σε δημάρχους… υπηρέτες του ΚΥΤ, που λογοκρίνουν και δηλώσεις”!!!

Βελόπουλος για Μαυρίδη: “Δεν απαντάω σε δημάρχους… υπηρέτες του ΚΥΤ, που λογοκρίνουν και δηλώσεις”!!!

Υπηρέτη του ΚΥΤ (προφανώς Φυλακίου) αποκαλεί τον δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη ο Πρόεδρος της “Ελληνικής Λύσης” Κυριάκος Βελόπουλος, απαντώντας στο twitter στις δηλώσεις που έκανε εναντίον του σε ραδιοφωνική του συνέντευξη. 

Ο κ.Βελόπουλος, ο οποίος κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στο ΚΥΤ Φυλακίου αποκάλεσε “ψεύτη” τον κ.Μαυρίδη και αναρωτήθηκε γιατί δεν κάνει τίποτα να ανατρέψει την απόφαση της Κυβέρνησης και του Νότη Μηταράκη και γιατί δεν έχει ακόμα κατέβει στην Αθήνα για να διαμαρτυρηθεί, τον “ΚΑΡΦΩΩΣΕ” πολύ χειρότερα, αποκαλώντας τον… υπηρέτη των ΚΥΤ. Όπως χαρακτηριστικά σχολίασε για τον δήμαρχο Ορεστιάδας:

“Επαναλαμβάνουμε για Έβρο: δεν απαντάμε σε δημάρχους υπηρέτες των ΚΥΤ., που κατηγορούνται από περιφερειάρχη ως ψεύτες. Όταν ομοϊδεάτης σου σε αποκαλεί ψεύτη και σε μαυρίζει, καλύτερα να μη μιλάς, δεν λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν, η άποψη σου”.

Συγκεκριμένα έγραψε στο twitter του ο κ.Βελόπουλος

Νέο tweet για την λογοκρισία των δηλώσεων του, από
τους υπαλλήλους Μαυρίδη στη Δημοτική Τηλεόραση 
Δεν σταμάτησε όμως σε αυτό ο Πρόεδρος της “Ελληνικής Λύσης”. Κοινοποιώντας και σχολιάζοντας το ρεπορτάζ του Evros-news.gr για την λογοκρισία που έκαναν στις δηλώσεις ενός Προέδρου κοινοβουλευτικού κόμματος οι υπάλληλοι του δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη στην Δημοτική Τηλεόραση, “κόβοντας” όσα είπε γι’ αυτόν ο κ.Βελόπουλος, επεσήμανε:
“Ορεστιάδα: Λογόκρινε τις δηλώσεις Βελόπουλου ο υπηρέτης του… ΚΥΤ, μαζί με την Δημοτική Τηλεόραση; Κάνουν τέτοια πράγματα οι δήμαρχοι υπηρέτες των ΚΥΤ; Εμείς η Ελληνική Λύση πιστεύουμε πως όχι. Εσείς;
Μάλιστα η “Ελληνική Λύση” θα προσφύγει για το συγκεκριμένο ζήτημα στο ΕΣΡ (Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης), όπου θα καταγγείλει την Δημοτική Τηλεόραση Ορεστιάδας, την οποία πληρώνουν όλοι οι δημότες μια και κάθε χρόνο ο δήμος την επιχορηγεί με πάνω από 150.000 ευρώ, ότι λογόκρινε τις δηλώσεις που έκανε ο Πρόεδρος της έξω από το ΚΥΤ Φυλακίου, επειδή κατηγόρησε τον κ.Μαυρίδη.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ