ΜΠΡΑΒΟ: Μαθητές του Μειονοτικού Σχολείου και κάτοικοι Μεγάλου Δερείου, Ρούσσας, συγκέντρωσαν χρήματα για τους πλημμυροπαθείς

ΜΠΡΑΒΟ: Μαθητές του Μειονοτικού Σχολείου και κάτοικοι Μεγάλου Δερείου, Ρούσσας, συγκέντρωσαν χρήματα για τους πλημμυροπαθείς

-Με το ποσό που συγκεντρώθηκε, οι πλημμυροπαθείς του Μικρού Δερείου θα μπορούν να σιτίζονται δωρεάν για 18 ημέρες

Σε μια ενέργεια άξια πολλών συγχαρητηρίων, προχώρησαν οı μαθητές του Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Μεγάλου Δερείου, καθώς και οι κάτοικοι των χωριών Μεγάλου Δερείου και Ρούσσας.

Συγκεκριμένα, συγκέντρωσαν χρήματα για τους πλημμυροπαθείς κατοίκους του Μικρού Δερείου, τοπ χωριό των οποίων επλήγη σοβαρά στη θεομηνία της 12ης Ιανουαρίου και πολλά σπίτια έπαθαν σημαντικές ζημιές. Το ποσό των χρημάτων λοιπόν που συγκεντρώθηκε από τους νεαρούς μαθητές και τους κατοίκους των δύο χωριών, παραδόθηκε χθες 01/02/2021 στους κατοίκους του χωριού, από τους μαθητές του  Μειονοτικού Σχολείου Μεγάλου Δερείου που συνοδεύονταν από τον Διευθυντή του Σχολείου κ. Μουμίν Πυρελή.

Κατά την παράδοση των χρημάτων, παραβρέθηκαν 4 μαθητές-τριες του Μειονοτικού Σχολείου Μεγάλου Δερείου, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Ορφέα του Δήμου Σουφλίου Γιουσούφ Κοτζά και ο εκπρόσωπος της Σχολικής Εφορείας του Σχολείου κ.Ιμπραχήμ Κουρού.

Με το ποσό που συγκεντρώθηκε, οι πλημμυροπαθείς του Μικρού Δερείου θα μπορούν να σιτίζονται δωρεάν για 18 ημέρες στο μαγαζί της κκ. Βασιλικής, η οποία θα μαγειρεύει αφιλοκερδώς για τους ανθρώπους αυτούς.