ΒΙΝΤΕΟ: Προκλητικός Μηταράκης στον Πρόεδρο Φυλακίου: “Μπορώ να φέρω και 10.000 και θα το κάνω”

ΒΙΝΤΕΟ: Προκλητικός Μηταράκης στον Πρόεδρο Φυλακίου: “Μπορώ να φέρω και 10.000 και θα το κάνω”

Προκλητικός ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης και εκνευρισμένος από τις δυναμικές αντιδράσεις των χιλιάδων Εβριτών που συγκεντρώθηκαν πριν λίγη ώρα στην πλατεία Ορεστιάδας και διατράνωσαν την αντίθεση τους στο ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που πάει να κάνει, έχασε την ψυχραιμία του και άρχισε να… απειλεί.

Όπως κατήγγειλε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φυλακίου Χρήστος Τυρμπάκης, πριν λίγο που συναντήθηκε μαζί του μέσα στο ΚΥΤ και συζήτησαν, όταν του αντέκρουσε με επιχειρήματα και στοιχεία όσα έλεγε ο κ.,Μηταράκης για την αναγκαιότητα επέκτασης της δομής φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο χωριό του, αυτός του απάντησε απειλητικά: “Μπορώ και 10.000 αλλοδαπούς να φέρω και θα το κάνω”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

5 Σχόλια

  1. Καλά αυτός ο δήθεν υπουργός κάνει και τον μάγκα
    Στον Έβρο. Παραδώσετε τα όπλα και άσε να φυλάνε αυτός τον Έβρο. Μην μας περνά για μαλ…..
    Κρατήστε της καραμπίνα και ξαναμιλάμε

  2. Οι βολευτάδες μας που είναι! Τι λένε για τον κα…….ζη Μηταράκη! Θα αντιδράσουν ή θα αφήσουν τον λαό να αντιδράσει και θα αντιδράσουμε άσχημα!

  3. Ξεσκίστε τους πριν αρχίζουν να χτίζουν.Την δημοκρατία μας διαφημίζουν καθημερινά αλλά δεν ακούνε κανένα. Όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος.

  4. Ένα μεγάλο μπράβο στο δήμαρχο, στους κ βουλευτές, στους αντιδήμαρχους και στα λοιπά πλάσματα που ήταν πλησίον αυτών για τη φώτο!!! Έτσι κύριοι, με το που έφτασε η ποντικομαμη μηταρακης στα μουλωχτά, εσείς τροχαδην σαν τα σκυλάκια πεκίνουα να μπείτε στο δήμαρχειο να τον υποδέχτητε!!!.. Αντιλήφθηκατε εσείς κυριοι ότι ο μηταρακης σας είχε χεσμενους και εσάς και των κόσμο που ήταν έξω,? για αυτό και μπουκάρε σας ποντικός ! Κ δήμαρχε ελπίζω να τον κεράσες κάνα γλυκό, κάνα αναψυκτικο, ξέρεις εσύ ολόκληρο κετερινκ έχουμε μην μας πούνε και γύφτους! Εσείς πάλι βολευταδες ο ενας έλαμψε δια της απουσίας του και ο άλλος απλά του χρόνου απαίκτησε το δίκαιωμα να κανει εγκαινια στο νέο δρόμο για το κυτ. Και τώρα όλοι μαζί τροχαδην στα γραφεία Ριγηλης να πάρετε ο καθένας ότι του ταξανε, γιατί από το κόσμο αν έχει λίγο μυαλό θα πάρετε ξανά τα τρ.. α. Ότι είχε να πει αυτός ο κύριος έπρεπε να το πει έξω στο κόσμο, έξω σας ήθελε ο κόσμος κύριοι, έξω! μαζί του διπλα του.!!!Μόνο ο απλός κοσμάκης στάθηκε στο ύψος του, έστω και λίγοι περίμενα περισσότερους.Και ένα μεγάλο μπράβο στον πρόεδρο του Χ φυλάκιου , ο μοναδικός τελικά με μεζεα.

  5. Υ. Σ κ Δήμαρχε τις οποίες δηλώσεις είναι να κάνετε τις κάνετε όταν ο κόσμος είναι εκεί μαζεμένος, εκτός και αν φοβηθηκατε τα Ιπτάμενα μπουκάλια και αυγά? δεν ήταν για εσάς!!! Αν και μετά από τις δηλώσεις μηταρακη στην αλεξπολη καλό θα ήταν να κειτάτε και λίγο ψηλα πλέον ποτέ δεν ξέρετε.

Αφήστε το σχόλιό σας