“Λιποτάκτης” ο Δημοσχάκης: Έμεινε Αθήνα, ενώ ξεσηκώθηκε ο κόσμος στον Έβρο για Μηταράκη – Αστείες δικαιολογίες

“Λιποτάκτης” ο Δημοσχάκης: Έμεινε Αθήνα, ενώ ξεσηκώθηκε ο κόσμος στον Έβρο για Μηταράκη – Αστείες δικαιολογίες

-Ασχολείται με την παράλληλη επίσκεψη Πέτσα, χωρίς καμιά αναφορά στην επίσκεψη Μηταράκη

-Επικαλείται Κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις που τον κρατούν στην Αθήνα, αντί να είναι με τον κόσμο στην Ορεστιάδα

“Λιποτάκτησε” ο πρώτος σε ψήφους βουλευτής Έβρου της Ν.Δ Τάσος Δημοσχάκης και σήμερα που όλος ο νομός Έβρου βρίσκεται στα… κάγκελα για την επίσκεψη Μηταράκη, αντί να είναι δίπλα στον κόσμο έμεινε στην Αθήνα προβάλλοντας αστείες δικαιολογίες.

Το γνωστοποίησε ο ίδιος με ανακοίνωση στην προσωπική του σελίδα και μάλιστα χωρίς να αναφέρει το παραμικρό για την παρουσία στην περιοχή μας του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ.Μηταράκη στην Ορεστιάδα, η οποία προκάλεσε και την συγκέντρωση διαμαρτυρίας όλων των Εβριτών, που ήδη συγκεντρώνονται στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Η ανάρτηση του κ.Δημοσχάκη είναι… άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε, αφού αναφέρεται στην παράλληλη επίσκεψη του Αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα. Μάλιστα τον ευχαριστεί γιατί όπου αναφέρει: “Ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση και επισκέπτεται σήμερα (8/2) τον Νομό μας, προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτοψία στις πληγείσες περιοχές”. Μόνο που ο νομός Έβρου είχε καταστροφές και μάλιστα πολύ σοβαρές στις 12 Ιανουαρίου πρώτη φορά και την 1η Φεβρουαρίου και ο κ.Πέτσας και γενικά η Κυβέρνηση, έρχεται ΠΟΛΚΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ στην περιοχή. Ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ έστειλε νωρίτερα κλιμάκιο με Νίκο Παππά και Κώστα Ζαχαριάδη.

Η ουσία όμως είναι ότι ο κ.Δημοσχάκης επέλεξε ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για την περιοχή μας, αντί να βρεθεί σήμερα στην πλατεία της Ορεστιάδας ανάμεσα και μαζί με τον τον κόσμο, αν όσα δήλωσε ότι είναι αντίθετος στην επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου τα πιστεύει πραγματικά. Φυσικά μόνο γέλιο προκαλεί η αστεία δικαιολογία που επικαλέστηκε:

“Κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις με κρατούν στην Αθήνα & εκ μέρους μου θα τον υποδεχθεί, θα τον συνοδεύσει & θα τον ενημερώσει ο Πολ.Μηχανικός Σταύρος Στογιαννίδης του Γραφείου μου της Αλεξ/πολης με διαχρονική εμπειρία στις υποδομές & στα δημόσια έργα του Νομού”!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΔΗΜΟΣΧΑΚΗ

Θα έχει οπότε μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι θα πράξουν οι άλλοι δυο κυβερνητικοί βουλευτές του Έβρου. Ο Χρήστος Δερμεντζόπουλος που ξεκάθαρα έχει ταχθεί κατά της επέκτασης ή δημιουργίας νέας δομής και μάλιστα είχε έντονη αντιπαράθεση με το Νότη Μηταράκη από την πρώτη ακόμα συζήτηση μαζί του και ο Σταύρος Κελέτσης, ο οποίος μόνιμα τα… μασάει στο συγκεκριμένο ζήτημα.

3 Σχόλια

  1. Αχ βρε κόσμε του Έβρου τι πάτε και ψηφίζεται! Όλα τα λ…….α κάνατε βουλευτές με πρώτο και καλύτερο τον Δημοσχάκη.

  2. ποτέ δεν νοιάστηκε για τον Εβρο ο κ. ζαρτινιέρας, απο την εποχή που ηταν αρχηγός όλους τους Εβρίτες συναδέλφους του είχε κ——–ς, ίσως νιώθει κόμπλεξ. Μαύρο την επόμενη φορά.

  3. Δημήτρης Γκιτζενας

    Η συνθήκη της Λωζάνης το 1923 προέβλεπε την ανταλλαγή πληθυσμών Χριστιανών και Μουσουλμάνων από τον Έβρο για να είναι αμιγώς Χριστιανικός ο ακριτικος νόμος μας. Μετά από 100 χρόνια οι σημερινοί πολιτικοί μας δεν καταλαβαίνουν την ιδιαιτερότητά που έχει ο Έβρος.Οχι στις νέες δομές μεταναστών

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*