Μηταράκης: Ετοιμάζουν διαμαρτυρίες εναντίον του και στην Αλεξανδρούπολη, αύριο στη συνέντευξη Τύπου στο Νομαρχείο

Μηταράκης: Ετοιμάζουν διαμαρτυρίες εναντίον του και στην Αλεξανδρούπολη, αύριο στη συνέντευξη Τύπου στο Νομαρχείο

 

Οι έντονες διαμαρτυρίες και η αγανάκτηση των χιλιάδων Εβριτών που εκδηλώθηκαν σήμερα το μεσημέρι στην πλατεία Ορεστιάδας κατά του Νότη Μηταράκη για το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που δήλωσε και πάλι αποφασισμένος να προχωρήσει στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, θα έχουν συνέχεια και αύριο στην Αλεξανδρούπολη.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, πολύς κόσμος που δεν μπόρεσε να βρεθεί σήμερα στην Ορεστιάδα, λόγω των απαγορεύσεων εξαιτίας των μέτρων για τον κορονοϊό, πληροφορήθηκε ότι ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου προγραμματίζει να δώσει συνέντευξη Τύπου στους δημοσιογράφους του Έβρου αύριο Τρίτη, στις 10 με 12 το πρωί στο Νομαρχείο και ετοιμάζεται να βρεθεί στην παραλιακή οδό και να βροντοφωνάξει την αντίθεση του στην επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου. Ο κ.Μηταράκης θέλει λίγο πριν αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα, να κάνει απολογισμό των συναντήσεων και συζητήσεων του. Άλλωστε, ακόμα και μέχρι πριν λίγο  συζητούσε μέσα στο ΚΥΤ Φυλακίου με εκπροσώπους διαφόρων θεσμικών φορέων. Βέβαια, όλοι οι Εβρίτες που εξέφρασαν την κάθετη αντίθεση τους σε αυτό που θέλουν να κάνουν ο ίδιος και η Κυβέρνηση, μιλάνε όπως φάνηκε και σήμερα ξεκάθαρα στην Ορεστιάδα σε… ώτα μη ακουόντων.

Ήδη πάντως έχει κυκλοφορήσει στην Αλεξανδρούπολη, σε πάρα πολύ κόσμο, ότι ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, που απόψε θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της πόλης και όχι στην Ορεστιάδα, προγραμμάτισε να μιλήσει στα τοπικά ΜΜΕ μεταξύ 10 και 12 αύριο το πρωί. Γι’ αυτό και υπάρχουν ήδη συνεννοήσεις φορέων, συλλόγων και απλών ατόμων, να δώσουν έντονο παρόν έξω από το Νομαρχείο και να διατρανώσουν την αντίθεση τους στην κατάπτυστη απόφαση, ελπίζοντας ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα ακυρωθεί το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που πάει να γίνει στην περιοχή μας.