Μάξιμος Μπογιατζής σε Μηταράκη: “Όχι Νότη. Δεν μπορεί να κάνεις τόσο μεγάλο λάθος”

Μάξιμος Μπογιατζής σε Μηταράκη: “Όχι Νότη. Δεν μπορεί να κάνεις τόσο μεγάλο λάθος”

Με ένα κείμενο… από καρδιάς, το γνωστό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας από την Ορεστιάδα Μάξιμος Μπογιατζής, απευθύνεται στον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη και με όσα γράφει εκφράζει την συντριπτική πλειοψηφία των φίλων του κυβερνώντος κόμματος στον Έβρο.

Ο κ.Μπογιατζής, ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας, ο οποίος διετέλεσε Γενικός Συντονιστή Κομματικών Οργανώσεων Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της Ν.Δ και ήταν από εκείνους που στήριξαν την υποψηφιότητα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στις εσωκομματικές εκλογές, αναφέρει πολύ εύστοχα:

“Όχι Νότη, κανένας πολίτης του Έβρου δεν «προσπάθησε να ανακόψει τον διάλογο με το Υπουργείο σου». Ήσουν εσύ που μας αιφνιδίασες όταν προσκαλούσες εργολάβους για την νέα δομή 3.000 μεταναστών δίπλα στα σύνορα, με ένα ΦΕΚ στο Διαύγεια, παραμονή πρωτοχρονιάς.
Όχι Νότη, κανένας Εβρίτης δεν κάνει πατριδοκαπηλία. Ήταν ο ίδιος ο Πρόεδρος που πέρυσι ανακοίνωνε πως δεν θα γίνει καμία δομή στον Έβρο για λόγους εθνικής ασφάλειας.
Όχι Νότη, σήμερα δεν σε υποδέχθηκαν ακροδεξιοί έξω απ’ το Δημαρχείο. Ήμασταν εμείς που στηρίξαμε τον Κυριάκο στις εσωκομματικές εκλογές και στεκόμασταν εκεί που τον περιμέναμε στην πρώτη στάση της περιοδείας του, εκεί μπροστά στην καφετέρια που είχε έρθει με αγωνία.
Όχι Νότη, δεν ήταν «αναρχικοί» αυτοί που σε γιούχαραν σήμερα στην πλατεία. Ήταν αγανακτισμένοι που έδωσαν 48,24% στην ΝΔ πριν από ενάμισι χρόνο και βάφουν γαλάζιο τον εκλογικό χάρτη τις τελευταίες δεκαετίες.
Όχι Νότη, δεν ήταν τσογλάνια αυτοί που σε έκραξαν. Ήταν πατριώτες, αυτοί που έβαλαν πλάτη στην φύλαξη των συνόρων πριν από λίγους μήνες και σε έκαναν περήφανο.
Όχι Νότη, δεν μπορεί να κάνεις τόσο μεγάλο λάθος. Δεν γίνεται να μην ανακαλέσεις την απόφαση σου. Θα ‘ναι κρίμα. Μεγάλο κρίμα. Όπως είπε κι ένας φίλος, δεν θα ‘ναι η πρώτη φορά που πολιτικός χρόνος κυβέρνησης Μητσοτάκη τελειώνει στον Έβρο”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*