ΒΙΝΤΕΟ: Μετά από 5 χρόνια λειτουργεί και πάλι το ασανσέρ του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης!!!

ΒΙΝΤΕΟ: Μετά από 5 χρόνια λειτουργεί και πάλι το ασανσέρ του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης!!!

Χρειάστηκε να περάσουν 5 ολόκληρα χρόνια, για να αποκατασταθεί το πρόβλημα και να λειτουργήσει επιτέλους ένα από τα βασικά ασανσέρ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης που βρίσκεται στον χώρο του Μαιευτηρίου.

Το πρόβλημα με την λειτουργία των περισσότερων ασανσέρ ήταν άλλωστε έντονο τα προηγούμενα χρόνια, επί Διοικητή Δημήτρη Αδαμίδη, ο οποίος αντί να λύσει σοβαρά προβλήματα λειτουργίας του Νοσοκομείου, αφιέρωνε τον περισσότερο χρόνο του να κάνει ΕΔΕ εναντίον των εργαζομένων, μηνύσεις στους δημοσιογράφους και να προσπαθεί να… διαφημίσει το ανύπαρκτο έργο του.
Την ευχάριστη εξέλιξη πάντως έκανε γνωστή ο γιατρός Σπύρος Μιχαλόπουλος με ανάρτηση του και ένα χαρακτηριστικό ΒΙΝΤΕΟ, γράφοντας:
“Το ασανσέρ του Μαιευτηρίου στην πίσω είσοδο είχε χαλάσει-παροπλιστεί-εγκαταληφθεί, από τις αρχές του 2016(!), ενώ από παλαιότερες συζητήσεις είχαμε πεισθεί ότι δεν πρόκειται να λειτουργήσει ποτέ ξανά, για τον λόγο ότι του είχε αφαιρεθεί εντελώς ο κινητήρας(!), με άγνωστη κατάληξη.
Το ασανσέρ αυτό, στο σημείο που βρίσκεται, εξυπηρετούσε επί χρόνια κάποιες ανάγκες, τόσο του προσωπικού όσο και των γυναικών που χρειάζονταν άμεση πρόσβαση στο μαιευτήριο.
Τέτοια εποχή πριν έναν χρόνο, σε μια φιλική, τυχαία και διόλου θεσμική συζήτηση, ανέφερα αυτή τη βλάβη στον νεοδιορισθέντα τότε διοικητή του Νοσοκομείου, ο οποίος χωρίς να κάνει κάποιο σχόλιο έγραψε μια σημείωση στο προσωπικό του ημερολόγιο.
Σήμερα, 5 (ΠΕΝΤΕ!) χρόνια μετά, ο ανελκυστήρας του Μαιευτηρίου λειτουργεί και πάλι, έχοντας προσπεράσει γραφειοκρατικά, μηχανικά και πάσης φύσεως εμπόδια.
Κι επειδή τα καλά ΠΡΕΠΕΙ να λέγονται, οφείλω να πω ένα WELL DONE κι ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ στον Βαγγέλη Ρούφο”.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*