Δήμος Αλεξανδρούπολης: Συνδρομή του στρατού (ΜΟΜΚΑ) στην αποκατάσταση των ζημιών στα Λουτρά

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Συνδρομή του στρατού (ΜΟΜΚΑ) στην αποκατάσταση των ζημιών στα Λουτρά

Συνδρομή και συμμετοχή των ενόπλων μας δυνάμεων και συγκεκριμένα της Μονάδας Μελετών και Κατασκευών (ΜΟΜΚΑ) στην αποκατάσταση των ζημιών (γέφυρες, δρόμοι) που προκλήθηκαν στα Λουτρά.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του δήμου Αλεξανδρούπολης:
“Ένα από τα κύρια αιτήματα που έθεσε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, κατά την παρουσία του στην Αλεξανδρούπολη, ήταν η άμεση αποκατάσταση των καταστροφών που υπέστησαν το οδικό και αγροτικό δίκτυο αλλά και οι γέφυρες της Δ.Ε. Τραϊανούπολης. Μάλιστα ο κ.Πέτσας βρέθηκε στα Λουτρά όπου διαπίστωσε ιδίοις όμμασι το μέγεθος της καταστροφής και την άμεση ανάγκη για αποκατάσταση τουλάχιστον της μίας γέφυρας, ούτως ώστε να πάψει το χωριό να είναι κομμένο στα δύο.
Η κινητοποίηση υπήρξε άμεση και μάλιστα για το έργο αυτό κινητοποιήθηκε και ο στρατός και συγκεκριμένα η Μονάδα Μελετών και Κατασκευών (ΜΟΜΚΑ).
Ήδη χτες Τετάρτη 10/02 στα Λουτρά βρέθηκε εκ νέου ο Δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης, μαζί με τον Διοικητή Μηχανικού της ΧΙΙ Μεραρχίας Πεζικού Νικόλαο Σολωμό, ενώ σήμερα το σημείο θα επισκεφτεί ο Διοικητής των ΜΟΜΚΑ για καταγραφή και αποτίμηση της κατάστασης, ώστε να δρομολογηθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες.