Θερμαινόμενες αίθουσες απ’ τον δήμο Αλεξανδρούπολης λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών

Θερμαινόμενες αίθουσες απ’ τον δήμο Αλεξανδρούπολης λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών

Λόγω των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού που αναμένονται τις επόμενες ημέρες, με απόφαση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και υπό τον συντονισμό του Πολυκοινωνικού Κέντρου Αλεξανδρούπολης, ορίστηκαν θερμαινόμενες αίθουσες που θα βρίσκονται στην διάθεση των πολιτών.

Οι χώροι αυτοί θα είναι στο:

  • Πολυκοινωνικό Αλεξανδρούπολης–Γεωρ. Καρτάλη 1-3
  • Πολύκεντρο Λουτρών
  • Πολυκοινωνικό Φερών και
  • ειδικά διαμορφωμένος χώρος στο δημοτικό κάμπινγκ

θα παραμείνουν ανοιχτοί και θερμαινόμενοι σε 24ωρη βάση, για την προστασία των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη, από το Σάββατο 13Φεβρουαρίου και για όλες τις ημέρες που θα διαρκέσουν τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Παράλληλα, όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου Αλεξανδρούπολης θα βρίσκονται σε επιφυλακή, προκειμένου να παράσχουν κάθε βοήθεια προς τους Δημότες που θα αντιμετωπίσουν κάποιο έκτακτο περιστατικό.

Τηλ. Επικοινωνίας τηλ. 25510 26298 (Πολυκοινωνικό), στη Γραμμή Δημότη 25510 22222, επιλογή 3 και στο 2551350184.
Για την αντιμετώπιση της επέλασης του κύματος κακοκαιρίας, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του κ.Ζαμπούκη με τους Αντιδημάρχους και τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου Αλεξανδρούπολης ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας “Μήδεια”.

Αποφασίστηκε να υπάρχει αυξημένη επιφυλακή και συντονισμός των ενεργειών για την καλύτερη αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων των επόμενων ημερών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*