Αλεξανδρούπολη: Ρήμαξαν επιχειρήσεις κλέβοντας ηλεκτρονικές συσκευές δυο άτομα που τελικά συνελήφθησαν

Αλεξανδρούπολη: Ρήμαξαν επιχειρήσεις κλέβοντας ηλεκτρονικές συσκευές δυο άτομα που τελικά συνελήφθησαν

Ρήμαξαν επιχειρήσεις της Αλεξανδρούπολης κλέβοντας διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές δυο Έλληνες που τελικά συνελήφθησαν, ενώ στα σπίτια τους βρέθηκαν και ναρκωτικά χάπια. 

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

“Συνελήφθησαν την 12-2-2021 το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης δύο ημεδαποί, διότι όπως προέκυψε το χρονικό διάστημα 12-1-2021 έως 12-2-2021, στην Αλεξανδρούπολη, ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν δύο επιχειρήσεις αφαιρώντας από το εσωτερικό τους δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ένα κινητό τηλέφωνο, πλήθος ηλεκτρονικών μικροσυσκευών και δυο ηλεκτρικές συσκευές, καθώς επίσης αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ακόμη μια επιχείρηση χωρίς να καταφέρουν να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των δραστών βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

Επιπλέον στην οικία του ενός δράστη εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν 29 ναρκωτικά δισκία, ένας πλαστικός τρίφτης και μία κυνηγετική καραμπίνα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*