ΣΟΚαριστικό ΒΙΝΤΕΟ: Αυτό ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ στο Φυλάκιο Ορεστιάδας Μηταράκης και Κυβέρνηση

ΣΟΚαριστικό ΒΙΝΤΕΟ: Αυτό ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ στο Φυλάκιο Ορεστιάδας Μηταράκης και Κυβέρνηση

Πως το είχε πει ο υπουργός Νότης Μηταράκης στο δημοτικό συμβούλιο της Χίου στις 3 Σεπτεμβρίου 2020, όταν και το ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ με το χαρακτηριστικό ΒΙΝΤΕΟ το Evros-news.gr, ΠΟΥ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ… ΦΩΝΑΖΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ για το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που ετοιμάζεται στον Έβρο;

“Ήδη επεκτείνουμε το Φυλάκιο στον Έβρο”. Κι όταν συντοπίτης του ρώτησε τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου: “Τι χωρητικότητας κύριε υπουργέ”, η απάντηση ήταν: “Ταυτόσημη περίπου με της Σάμου”. Θυμηθείτε το:

Στην Σάμο η δομή φιλοξενίας λαθρομεταναστών προβλέπεται στην πλήρη ανάπτυξη της να έχει χωρητικότητα 5.000 αλλοδαπούς. Ξεκινάει όμως με 1.500, που ήδη κατασκευάζεται με γρήγορους ρυθμούς, στην μια πλευρά. Παράλληλα όμως ακριβώς δίπλα δημιουργούνται οι υποδομές για αύξηση της χωρητικότητας. Κάτι ανάλογο γίνεται και στην Χίο, με την σύμφωνη γνώμη του εκεί δημάρχου.

Μας το επισημαίνει η εξαιρετικά μαχητική Παγχιακή Επιτροπή ΑΓΩΝΑ, με ένα ΣΟΚαριστικό ΒΙΝΤΕΟ με πανοραμική θέα, το οποίο δείχνει ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ και εμάς στο Φυλάκιο Ορεστιάδας και ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και ο αρμόδιος υπουργός Νότης Μηταράκης. Τι γράφει η ανακοίνωση της Παγχιακής Επιτροπής ΑΓΩΝΑ, τα οποία το Evrow-news.gr ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΕΙ αλλάζοντας τον τίτλο και βάζοντας στη θέση της Χίου τον Έβρο:

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΔΟΜΗ ΣΤΗ ΣΑΜΟ. Ποιοι προτείνουν την καταστροφή ΚΑΙ του Έβρου; Λέμε ΟΧΙ στο ΕΓΚΛΗΜΑ.

Τους ξεγέλασαν. Δείτε την Υπερδομή που φτιάχνουν στη Σάμο, αντί για δομή των 1.200. Χρησιμοποιώντας την απαράδεκτη κατάσταση που είχε διαμορφωθεί στο Βαθύ, έπειτα από 8 απορριπτικές αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, πήραν, μετά από πολλές πιέσεις και κατά πλειοψηφία, το πράσινο φως για δομή 1.200 θέσεων. Και ενώ κατασκευάζουν τις 1.200 θέσεις, φτιάχνουν ακριβώς δίπλα, αγνώστου αριθμού νέες δομές χιλιάδων θέσεων.
Ακόμη και το 1500 + 600 + ΠΡΟΚΕΚΑ που παρουσίασε ο Υπουργός Μετανάστευσης για τη Σάμο φαίνεται ελάχιστο μπροστά στην θέα της τεράστιας πόλης μεταναστών που κατασκευάζουν.
240+ στρέμματα στη Σάμο, 240+ στρέμματα και στη Χίο. Εκβιαστικά διλήμματα στη Σάμο, εκβιαστικά διλήμματα και στη Χίο. Εξαπάτηση και διασπορά διχόνοιας στη Σάμο. Εξαπάτηση και διασπορά διχόνοιας στη Χίο.
Ο ίδιος σκηνοθέτης, παρόμοια φερέφωνα, ο ίδιος στόχος: Τα νησιά να γίνουν πάρκινγκ μεταναστών.
Λέμε ΟΧΙ στο έγκλημα!”.
Συμφωνούμε απόλυτα με την Παγχιακή Επιτροπή ΑΓΩΝΑ. Ο ίδιος σκηνοθέτης (Μηταράκης), παρόμοια φερέφωνα, ο ίδιος στόχος. Κι αν βλέπετε να αναφέρονται 240 στρέμματα σε Σάμο και Χίο, είναι επειδή οι συγκεκριμένες δομές φιλοξενίας είναι εντελώς καινούργιες. Στο Φυλάκιο προβλέπονται σε πρώτη φάση 72,5 στρέμματα, τα οποία όμκως θα “κουμπώσουν” στα υπάρχοντα στρέμματα των ΚΥΤ και ΠΡΟΚΕΚΑ και φυσικά αν γίνει η αρχή κανένας δεν μπορεί μετά να αποκλείσει την αύξηση των στρεμμάτων και της έκτασης.
Γι’ αυτό: Λέμε ΟΧΙ στο έγκλημα! Στο ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που ετοιμάζει η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον υπουργό Νότη Μηταράκη στο ΚΥΤ Φυλακίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΟΚαριστικό ΒΙΝΤΕΟ