Δήμαρχε: ΔΙΕΥΡΥΝΕ την Επιτροπή Αγώνα και πηγαίνετε Αθήνα για συναντήσεις με Πρωθυπουργό, αρχηγούς κομμάτων

Δήμαρχε: ΔΙΕΥΡΥΝΕ την Επιτροπή Αγώνα και πηγαίνετε Αθήνα για συναντήσεις με Πρωθυπουργό, αρχηγούς κομμάτων

Αύριο συμπληρώνεται μια εβδομάδα από την επίσκεψη στην περιοχή του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη, ο οποίος με τις δηλώσεις που έκανε στη συνέχεια, αποδείχθηκε ότι ήρθε για να κάνει απλά έναν… προσχηματικό διάλογο.

Είναι αποφασισμένος τόσο ο ίδιος όσο και η Κυβέρνηση, να προχωρήσουν στην υλοποίηση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ που θέλουν να πραγματοποιήσουν στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, με την επέκταση του υπάρχοντος ΚΥΤ και αύξηση της χωρητικότητας του στα 1.500 άτομα και σίγουρα πάντως σε μεγαλύτερο αριθμό από αυτόν που ισχύει τώρα. Το είπε άλλωστε ξεκάθαρα στη συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό “Παραπολιτικά 90.1” και την εκπομπή Secret του Παναγιώτη Τζένου. Εκεί μάλιστα θέλησε να περάσει το “μήνυμα” ότι έχει την σύμφωνη γνώμη και την συγκατάθεση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη γι’ αυτή την κατάπτυστη και αντεθνική μεθόδευση λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα του Έβρου.

Σε όλα αυτά, η αντίδραση του δημάρχου Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη και της Επιτροπής Αγώνα που αποτελούν οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων ποια είναι; Κάποιες δηλώσεις που βγήκε στα τοπικά ΜΜΕ και έκανε ο κ.Μαυρίδης, λέγοντας μάλιστα πως περιμένει την απόφαση του κ.Μηταράκη, ο οποίος είπε στον ίδιο και τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα με τα οποία συναντήθηκε, ότι θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του σε 15 ημέρες; Μάλιστα επέμενε ότι πιστεύει πως θα ασκηθούν πιέσεις από την Κυβέρνηση και το κόμμα της Ν.Δ σε κάποια στελέχη της περιοχής και θεσμικούς, να… χαμηλώσουν τους τόνους. Αυτό είναι γνωστό πως συμβαίνει εδώ και πολύ καιρό, αλλά το θέμα όμως είναι ο ίδιος τι κάνει. Θα παραμείνει και πάλι ΘΕΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ, όπως έκανε επί 4 και πλέον μήνες από τον περασμένο Σεπτέμβριο;

Ήδη άφησε να περάσει μια εβδομάδα, χωρίς επί της ουσίας να κάνει το παραμικρό. Συνεχίζει δηλαδή να… ΕΥΝΟΥΧΙΖΕΙ την Επιτροπή Αγώνα, αντί να προγραμματίσει, να οργανώσει (καλύτερα από την διαμαρτυρία της περασμένης Δευτέρας όπου δεν έκανε ουσιαστικά τίποτα για οργάνωση και απλά ανταποκρίθηκε αυθόρμητα ο κόσμος), ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.

Γι’ αυτό το Evros-news.gr, το οποίο την μία… εκθειάζει και την άλλη… βρίζει επειδή του ασκούμε κριτική για την ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ του, επισημαίνει:

  • Δήμαρχε Βασίλη Μαυρίδη. ΔΙΕΥΡΥΝΕ την Επιτροπή Αγώνα τώρα, με την συμμετοχή του Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Σουφλίου κ.Δαμασκηνού, των δημάρχων του νομού, του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου κ.Ζάχαρη και του Προέδρου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Δημητριακών Ορεστιάδας και ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ στην Αθήνα ΑΜΕΣΑ.
  • Ζήτησε από τους βουλευτές Έβρου της Ν.Δ να “κλείσουν” συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, την φίλη σου βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσα Γκαρά να προγραμματίσει συνάντηση με τον Αρχηγό της Αλέξη Τσίπρα, τον Λευτέρη Χαμαλίδη (υποψήφιο βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ) συνάντηση με τον Φώφη Γεννηματά και κλείσε ραντεβού με τον Γενικό γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, τον Πρόεδρο της “Ελληνικής Λύσης” Κυριάκο Βελόπουλο και τον επικεφαλής του ΜΕΡΑ 25 Γιάννη Βαρουφάκη.
  • Δεν ξέρω βέβαια πόσο εύκολο θα είναι να συναντήσεις τον κ.Βελόπουλο, μετά από τα όσα βαριά ξεστόμισες εναντίον του και ενώ στον αγώνα που θα πρέπει να δοθεί χρειάζεται να τους έχεις όλους συμμάχους και όχι κινούμενος από την γνωστή εγωπάθεια και μεγαλομανία σου, να βρίζεις όποιον σου επισημαίνει τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ σου στο θέμα χειρισμού του ΚΥΤ Φυλακίου.

  • Έχεις αφήσει να περάσει ήδη πολύτιμος χρόνος, παραμένεις για μια ακόμη φορά, μετά τον Σεπτέμβριο και την δημοσίευση στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 29 Δεκεμβρίου… ΘΕΑΤΗΣ και ΟΥΡΑΓΟΣ των  εξελίξεων.
  • δυστυχώς το μόνο που κάνεις είναι ΝΑ ΔΙΧΑΖΕΙΣ είτε αφήνοντας αιχμές για τους άλλους, όπως έκανες και τώρα δηλώνοντας ότι θα ασκηθούν πιέσεις για να… μαλακώσουν τη στάση τους κάποιοι, είτε να τους βρίζεις ακόμα και προσωπικά, ακόμα και χυδαία. Ενώ υποτίθεται τους θέλεις όλους… συμμάχους.

Εκ των πραγμάτων και των εξελίξεων αποδεικνύεται ότι αυτός που έχει… μαλακώσει πιο πολύ από όλους και έχει την πιο… ΧΑΛΑΡΗ στάση, είσαι εσύ, που δεν έχεις κάνει καμιά ουσιαστική κίνηση να ΑΚΥΡΩΘΕΙ το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.