Πέτρος Ίμβριος: Μπαμπάς για τρίτη φορά ο Σαμοθρακίτης τραγουδιστής – Πρώτη φωτό με τον γιο

Πέτρος Ίμβριος: Μπαμπάς για τρίτη φορά ο Σαμοθρακίτης τραγουδιστής – Πρώτη φωτό με τον γιο

Μπαμπάς για τρίτη φορά, έγινε ο γνωστός Σαμοθρακίτης τραγουδιστής Πέτρος Ίμβριος και μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία με τον γιο του, μέσα από το μαιευτήριο.

 

Ο συντοπίτης μας καταξιωμένος καλλιτέχνης, έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλώς μας ήλθες αντράκι μας», στη φωτογραφία που μοιράστηκε στο Instagram, κρατώντας το χέρι του νεογέννητου γιου του μέσα στο μαιευτήριο.

Μάλιστα απέκτησε τον πρώτο του γιο με την εδώ και περίπου 4 χρόνια σύντροφό του, Συράν Λελούδα, την τρίτη σύζυγο του.

post-imvrios
Ο Πέτρος Ίμβριος υπήρξε παντρεμένος για 5 χρόνια με την στιχουργό και παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού και με τη δεύτερη σύζυγό του, Έλενα Ζαφειροπούλου έχει αποκτήσει δύο κόρες, μία το 2008 και τη δεύτερη το 2010.
Την είδηση ότι θα γίνει ξανά μπαμπάς την είχε αποκαλύψει στην εκπομπή, Happy Day πριν λίγο καιρό. Τότε, ο εκ Σαμοθράκης (την επισκέπτεται και την διαφημίζει παντού) ερμηνευτής, είχε ερωτηθεί αν θα γινόταν ξανά μπαμπάς, μιας και οι μεγάλες του κόρες είναι έφηβες: «Θα τολμούσα να γίνω ξανά μπαμπάς, μπορεί και να το έχω τολμήσει κιόλας. Δεν ξέρω! Θα δούμε, θα τα πούμε σε επόμενη συνέντευξη. Εύχομαι όλες οι εγκυμοσύνες να πάνε καλά. Τα παιδάκια είναι ευτυχία».