Συγχαρητήρια επιστολή στον προαχθέντα Υποστράτηγο της ΕΛ.ΑΣ Π.Συριτούδη, απ’ την Ένωση Συνοριοφυλάκων Έβρου

Συγχαρητήρια επιστολή στον προαχθέντα Υποστράτηγο της ΕΛ.ΑΣ Π.Συριτούδη, απ’ την Ένωση Συνοριοφυλάκων Έβρου

Συγχαρητήρια επιστολή στον προαχθέντα σε Υποστράτηγο της Ελληνικής Αστυνομίας Πασχάλη Συριτούδη που παραμένει Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, απέστειλε η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Έβρου.

Η επιστολή που υπογράφουν ο Πρόεδρος Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς και ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Δερβεντλής αναφέρει:

ΠΡΟΣ: Γεν. Περ. Αστ/κο Δ/ντη Αν.Μακεδονίας-Θράκης
Υποστράτηγο κ. ΣΥΡΙΤΟΥΔΗ Πασχάλη

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Αξιότιμε Στρατηγέ,
Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τα ειλικρινή, θερμά και εγκάρδια συγχαρητήρια των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου και όλων των μελών μας, για την καθομολογουμένη επάξια προαγωγή σας στο βαθμό του Υποστράτηγου καθώς και για την επανατοποθέτησή σας στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ως Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή.
Από την πλευρά μας προσβλέπουμε στη συνέχιση της γόνιμης και εποικοδομητικής συνεργασίας μας, που είχαμε έως σήμερα και σας δηλώνουμε ότι θα είμαστε πάντοτε εκ της θεσμικής μας θέσεως αρωγοί τόσο στο δύσκολο έργο που καλείστε να συνεχίστε να επιτελείτε όσο και σε οποιαδήποτε ενέργειά σας που θα συντελέσει στην αναβάθμιση
των εργασιακών συνθηκών και στη στήριξη του έργου των συναδέλφων.
Σας ευχόμαστε υγεία και δύναμη, ώστε να φέρετε σε πέρας το έργο σας και να ανταποκριθείτε με την συνέπεια και την υπευθυνότητα που σας διακρίνει στα καθήκοντά σας”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*