Δημοσχάκης για Μηταράκη: “Δεν είχα κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις. Δεν ήθελα να τον υποδεχθώ” – Πότε λέει αλήθεια;

Δημοσχάκης για Μηταράκη: “Δεν είχα κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις. Δεν ήθελα να τον υποδεχθώ” – Πότε λέει αλήθεια;

-Παραδέχθηκε ότι είπε ψέματα στον κόσμο για την απουσία του απ’ την συγκέντρωση της Ορεστιάδας

Σε έναν… μαραθώνιο δηλώσεων και συνεντεύξεων έχει επιδοθεί τις τελευταίες ημέρες ο βουλευτής Έβρου της Ν.Δ Τάσος Δημοσχάκης, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να δικαιολογήσει την απουσία του απ’ την δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας του κόσμου την 8η Φεβρουαρίου στην Ορεστιάδα, κατά την επίσκεψη του Νότη Μηταράκη.

Η πολύ άσχημη εντύπωση που προκάλεσε στους πολίτες η… αστεία δικαιολογία που βρήκε και επικαλέστηκε για να μην δώσει το παρόν στο δημαρχείο της Ορεστιάδας αλλά και στην πλατεία ανάμεσα σε αυτούς που διαδήλωναν κατά του ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ που θέλει να διαπράξει ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου στο Φυλάκιο Ορεστιάδας και το βαρύ κλίμα γι’ αυτόν, φαίνεται ότι θορύβησε τον πρώτο σε ψήφους (πάνω από 17.000) βουλευτή του νομού. Μιλώντας λοιπόν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ALFA Τηλεόρασης Θράκης και την δημοσιογράφο Κυριακή Μπασκάκη, παραδέχθηκε ότι ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ όταν επικαλέστηκε με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα ότι: “Κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις με κρτατούν στην Αθήνα”. ΙΔΟΥ και το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Σε αυτό μάλιστα αναφέρεται στην παράλληλη επίσκεψη του Αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα στην περιοχή και απέφυγε να αναφέρει το παραμικρό για την παρουσία του κ.Μηταράκη, για να μην την συνδέσουν με την απουσία του. Γιατί ο κόσμος έγινε έξαλλος, ανάμεσα και πολλοί από όσους τον ψήφισαν, για το γεγονός ότι… λιποτάκτησε και δεν βρέθηκε κοντά τους στην Ορεστιάδα. Κάτι άλλωστε που είχε επισημάνει το Evros-news.gr με άρθρο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: “Λιποτάκτης” ο Δημοσχάκης: Έμεινε Αθήνα, ενώ ξεσηκώθηκε ο κόσμος στον Έβρο για Μηταράκη – Αστείες δικαιολογίες

Επειδή λοιπόν διαπίστωσε κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στο νομό τα έντονα παράπονα που του εξέφρασαν όλοι για αυτή την… χτυπητή παρουσία του, μιλώντας στην κ.Μπασκάκη… άλλαξε τροπάριο και αφού παραδέχθηκε ότι ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ ως δικαιολογία για την απουσία του, εξήγησε ότι δεν ήρθε στην Ορεστιάδα και… κρύφτηκε στην Αθήνα, γιατί δεν ήθελε να τον υποδεχθεί. Συγκεκριμένα τόνισε:

“Δεν βλέπω μια πρόθεση καλής διάθεσης εκ μέρους του. Λαμβάνοντας υπόψη του ότι δεν τον θέλει το χωριό και ψάχνει το σπίτι του παπά. Κι ένας λόγος που δεν τον υποδέχθηκα ήταν και αυτός. Όποιος δεν υποστηρίζει τον Έβρο, δεν τον υπερασπίζεται, για μένα είναι απέναντι. Κι αυτός ήταν ο λόγος που δεν τον υποδέχθηκα, παρ’ ότι με αιφνιδίασε γιατί ήρθε ξαφνικά”, τόνισε μεταξύ άλλων ο κ.Δημοσχάκης. Μαζί και με τα γνωστά… ακαταλαβίστικα που συχνά αναφέρει (υποφαινόμενος, ομιλών και άλλα παρόμοια).

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Φυσικά θα μπορούσε ο κ.Δημοσχάκης να έρθει στην Ορεστιάδα και αφού δεν ήθελε να τον υποδεχθεί, να ήταν στην πλατεία, μαζί με τον κόσμο που διαδήλωνε. Όπως έκανε κάποια στιγμή ο συνάδερφος του Χρήστος Δερμεντζόπουλος, πριν πάει μέσα στο Δημαρχείο για να ακούσει όσα είπαν στον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης και τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα.  Κι όχι να ψάχνει… αστείες δικαιολογίες περί “κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων” τις οποίες τώρα να αναιρεί.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*