ΒΙΝΤΕΟ: Η διαδρομή λαθρομετανάστη απ’ το Μαρόκο στον Έβρο και σε δομή της Θεσσαλονίκης

ΒΙΝΤΕΟ: Η διαδρομή λαθρομετανάστη απ’ το Μαρόκο στον Έβρο και σε δομή της Θεσσαλονίκης

Ένα χαρακτηριστικό ΒΙΝΤΕΟ με τις διαδρομές των χιλιάδων λαθρομεταναστών που περνούν από την Τουρκία στην Ελλάδα μέσω του ποταμού Έβρου και καταλήγουν σε κάποια δομή φιλοξενίας της χώρας ή περιφέρονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, υπάρχει στο διαδίκτυο.

Αποτελείται από κομμάτια που ο ίδιος ο Μαροκινός λαθρομετανάστης “τράβηξε” σε ΒΙΝΤΕΟ με φίλους του και είναι πολύ… διδακτικό, κυρίως για τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη, που θέλει ν’ αυξήσει το ΚΥΤ Φυλακίου σε 1.500 άτομα. Φέρνοντας… κάθε καρυδιάς καρύδι, που όπως επισημαίνουν έμπειροι στρατιωτικοί, όπως πρόσφατα ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, Στρατηγός ε.α. Γιώργος Καμπάς, δεν ξέρουμε από που κρατάει η σκούφια τους. Δείχνει λοιπόν τον συγκεκριμένο νεαρό Μαροκινό στην χώρα του οπλισμένο, πως μετά φτάνει στην Κωνσταντινούπολη, με τα πάμφθηνα (γι’ αυτό τον σκοπό) αεροπορικά εισιτήρια της Turkish Airlines, πως περνάει τον ποταμό Έβρο και φτάνει στη δομή φιλοξενίας λαθρομεταναστών της Θεσσαλονίκης.

Το Μαρόκο φυσικά ούτε πόλεμο έχει, ούτε εμφύλιο, παρά μόνο φανατικούς μουσουλμάνους και ο συγκεκριμένος μόνο ο… κατατρεγμένος και ανήμπορος πρόσφυγας δεν είναι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ