Τον Απρίλιο απόλυτα έτοιμος ο νέος φράχτης του Έβρου μήκους 27 χλμ

Τον Απρίλιο απόλυτα έτοιμος ο νέος φράχτης του Έβρου μήκους 27 χλμ

Τον ερχόμενο Απρίλιο θα είναι έτοιμος ο νέος φράχτης του Έβρου μήκους 27 χιλιομέτρων που κατασκευάζεται στην ευρύτερη περιοχή των Φερών.

Όπως αναφέρει ο “Βηματοδότης” του ‘ΒΗΜΑΤΟΣ”, αυτό τον διαβεβαίωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης, επισημαίνοντας ότι:

Ούτε το χιόνι, ούτε οι λευκές νύχτες του Φεβρουαρίου, ούτε οι θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν εμπόδισαν τα συνεργεία στις εργασίες τους για την κατασκευή του φράκτη στον Έβρο. Όπως μου είπε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης «μηχανήματα και εργάτες δούλεψαν μέσα στα χιόνια για να ολοκληρώσουν τον φράκτη». Μου αποκάλυψε μάλιστα ότι ο καινούργιος φράκτης στα σύνορα με μήκος 27 χιλιόμετρα και με 13 χιλιόμετρα ο παλαιός, θα είναι απόλυτα έτοιμος τον Απρίλιο. Και τούτο παρά το γεγονός ότι αυτές τις ημέρες το μόνον που δυσκολεύει τις εργασίες είναι τα πολλά νερά του ποταμού ο οποίος έχει υπερχειλίσει.

Ωστόσο τα drones πετούν καθημερινά και συλλέγουν πληροφορίες, οι περιπολίες είναι συνεχείς και τα ηχοβολιστικά μηχανήματα έτοιμα, εάν χρειαστεί να δράσουν.

Πηγή: tovima.gr