Μιχάλης Μαρίνος: “Θυμάμαι πηγαίναμε τότε στην disco Tiffany’s στην Αλεξανδρούπολη, μεθύσαμε, γίναμε λιώμα”

Μιχάλης Μαρίνος: “Θυμάμαι πηγαίναμε τότε στην disco Tiffany’s στην Αλεξανδρούπολη, μεθύσαμε, γίναμε λιώμα”

Ο πολύ καλός ηθοποιός Μιχάλης Μαρίνος, ήταν χθες καλεσμένος στην εκπομπή του ALPHA “Καλύτερα δεν γίνεται” με παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού και στο αφιέρωμα της ζωής του του ακούσαμε για άλλη μια φορά, ότι πέρασε τα παιδικά του χρόνια και πήγε σχολείο στην Αλεξανδρούπολη.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός, που έγινε ιδιαίτερα αναγνωρίσιμος από την συμμετοχή του στην κωμική σειρά «Παρά Πέντε», γεννήθηκε στην Αμμόχωστο της Κύπρου στις 26 Οκτωβρίου του 1970. Σε ηλικία 9 ετών, εγκαταστάθηκε με την οικογένειά του στην Αλεξανδρούπολη όπου πέρασε τα μαθητικά του χρόνια και τελείωσε το Λύκειο.  Ολοκληρώνοντας το σχολείο, το 1988, πέρασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών απ’ όπου κι αποφοίτησε τέσσερα χρόνια μετά. Στο μεταξύ αποφάσισε και το 1992, μετά τις σπουδές του στα οικονομικά, άλλαξε εντελώς επαγγελματικό προσανατολισμό και επέλεξε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική. Έτσι ξεκίνησε να φοιτά στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Από εκεί αποφοίτησε το 1998.

Χθες στην εκπομπή μπορεί να μην θυμήθηκε αυτή την φορά τα παιδικά του χρόνια στον Έβρο και την Αλεξανδρούπολη, αλλά συχνά σε συνεντεύξεις του αναφέρεται σε αυτήν. Σε μια παλαιότερη μάλιστα θυμήθηκε τα εφηβικά του ξενύχτια στην Disco Tiffany’s της πρωτεύουσας του νομού και δεν έχει ξεχάσει ένα φοβερό… μεθύσι που έκανε και για το οποίο σε άλλη συνέντευξη του είχε δηλώσει: «Πηγαίναμε τότε στην disco Tiffany’s στην Αλεξανδρούπολη. Μια φορά χορέψαμε μέχρι το πρωί, ήπιαμε, μεθύσαμε, λιώμα. Νομίζω ότι με κουβάλησαν στο σπίτι και με άφησαν στην πόρτα λιπόθυμο και με βρήκε η μάνα μου το πρωί.»

Ο Μιχάλης Μαρίνος μέχρι πρόσφατα πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Έλα στην θέση μου», αλλά και στον ρόλο παρουσιαστή στην μουσική εκπομπή της ΕΡΤ «Στα τραγούδια λέμε ναι». Μάλιστα στις σπουδές του περιλαμβάνονται σεμινάρια υποκριτικής, κίνησης και φωνής, όπως επίσης και τραγούδι στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών με δασκάλα την Άννα Διαμαντοπούλου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*