Επισκέψεις απ’ τους νέους επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε Αντιπεριφερειάρχη Έβρου και Μητροπολίτη Διδυμοτείχου

Επισκέψεις απ’ τους νέους επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε Αντιπεριφερειάρχη Έβρου και Μητροπολίτη Διδυμοτείχου

Εθιμοτυπικές επισκέψεις στον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς και τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου κ.Δαμασκηνό, πραγματοποίησαν οι νέοι επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας ΑΜΘ και του νομού Έβρου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς δέχτηκε στο γραφείο του τον νέο Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Αρχιπύραρχο Κωνσταντίνο Κούκουρα, συνοδευόμενο από τον νέο Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Έβρου, Πύραρχο Σπυρίδωνα Κούτρα.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην περιοχή, και τονίστηκε η υποδειγματική συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των υπηρεσιακών παραγόντων της Π.Ε. Έβρου και των στελεχών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ιδιαίτερα στα θέματα της Πολιτικής Προστασίας.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ανάληψης των καθηκόντων των νέων Διοικητών και είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα.

Η επίσκεψη στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.Δαμασκηνό

Τον πρόσφατα  τοποθετηθέντα Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  της Περιφερειακής Διοικήσεως Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης  κ. Κωνσταντίνο Κούκουρα, συνοδευόμενο από τον επίσης πρόσφατα τοποθετηθέντα Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Έβρου κ. Σπυρίδωνα Κούτρα, υποδέχθηκε σε εθιμοτυπική επίσκεψη, στο Επισκοπείο Διδυμοτείχου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, τη Δευτέρα 22α του μηνός Φεβρουαρίου ε.έ.

Ο Σεβασμιώτατος με ιδιαίτερη χαρά ευχήθηκε εις αμφότερους επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα και εξήρε την πολύτιμη προσφορά της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στον τόπο για την αντιμετώπιση των ποικίλων  θεομηνιών και εκδήλωσε για μια ακόμη φορά την ολόθυμη πρόθεση της τοπικής Εκκλησίας να είναι συμπαραστάτις και αρωγός στο υπεύθυνο λειτούργημα που με αυτοθυσία διακονούν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*