“Ηφαίστειο” κορονοϊού έτοιμο να… εκραγεί η Σχολή Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου – Βρέθηκαν άλλα 16 κρούσματα τελευταία

“Ηφαίστειο” κορονοϊού έτοιμο να… εκραγεί η Σχολή Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου – Βρέθηκαν άλλα 16 κρούσματα τελευταία

Με “ηφαίστειο” κορονοϊού έτοιμο να… εκραγεί μοιάζει η Σχολή Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου, αφού τα κρούσματα αυξάνονται καθημερινά με αλματώδη ρυθμό και ο κίνδυνος να μπει στο “κόκκινο” όχι μόνο η Σχολή που έτσι και αλλιώς βρίσκεται ήδη σε καραντίνα αλλά και όλη η περιοχή του Διδυμοτείχου, είναι υπαρκτός.

Σύμφωνα με πληροφορίες με πληροφορίες, εχθές που βρέθηκε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στη Σχολή, όπως είχε ήδη προαναγγείλει το evros-news και πραγματοποίησε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, στα 70 δείγματα βρέθηκαν 7 θετικά, δηλαδή ποσοστό 10%. Επίσης, από τα χθεσινά 10 δείγματα για όλο το νομό Έβρου που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, όλα είναι από το Διδυμότειχο και τα 9 εξ αυτών προέρχονται από την Σχολή Αστυφυλάκων της πόλης. Όλα αυτά είναι ενδεικτικά της δύσκολης κατάστασης που υπάρχει με πάνω από 30 κρούσματα που έχουν εντοπίσει ως τώρα οι υπηρεσίες του ΕΟΔΥ, με αποτέλεσμα τα 200 από τα 240 άτομα να βρίσκονται σε απομόνωση και καραντίνα.

Είναι φανερό πλέον ότι έγιναν λάθη στην διαχείριση της κατάστασης, τόσο από τον υγειονομικά υπεύθυνο της Σχολής Αστυφυλάκων όσο και από την διοίκηση της και συγκεκριμένα τον κ.Κωνσταντίνο Βλάχο, που μπορεί να τοποθετήθηκε μετά τις πρόσφατες κρίσεις ως Διοικητής της αντίστοιχης Σχολής Αστυφυλάκων Κομοτηνής και σήμερα αναλαμβάνει τα καθήκοντά του, αλλά το προηγούμενο διάστημα παρέμεινε επικεφαλής στην Σχολή του Διδυμοτείχου.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δεν υπάρχει κάποιος αστυνομικός που να έχει νοσήσει σοβαρά και να χρειαστεί νοσηλεία, αλλά ασφαλώς το πρόβλημα είναι αρκετά έντονο και με δεδομένο τον συνωστισμό που υπάρχει μέσα στη Σχολή Αστυφυλάκων του Διδυμοτείχου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*