Νέα δικαστική “σφαλιάρα” σε Τοψίδη για την εταιρεία ΔΕΣ-ΜΟΣ – Απορρίφθηκε και η Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων!!!

Νέα δικαστική “σφαλιάρα” σε Τοψίδη για την εταιρεία ΔΕΣ-ΜΟΣ – Απορρίφθηκε και η Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων!!!

Νέα δικαστική “σφαλιάρα” για τον αποτυχόντα υποψήφιο Περιφερειάρχη, επικεφαλής της αντιπολίτευσης και Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου Τάκη Τοψίδη, για την αναπτυξιακή εταιρεία ΔΕΣ-ΜΟΣ Α.Ε της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Το Διοικητικό Εφετείο Κομοτηνής ΑΠΕΡΡΙΨΕ και την κύρια Αίτηση Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων, μετά την Προσωρινή Διαταγή που ζητούσαν και επίσης ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ, για την απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου για την εκλογή των μελών της Περιφέρειας που θα μετέχουν στην διοίκηση της εταιρείας ΔΕΣ-ΜΟΣ Α.Ε, αλλά και της απόφασης της Ειδικής Επιτροπής του άρθρου 7 της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης. Με εκείνη την απόφαση που εκδόθηκε στις αρχές Δεκεμβρίου, ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ επίσης η προσφυγή που είχε καταθέσει ο κ.Τοψίδης μαζί με τους περιφερειακούς του συμβούλους Θόδωρο Μαρκόπουλο, Αριστείδη Μωυσιάδη και των Εβριτών Κώστα Εξακουστού και Νίκου Βουλγαρίδη.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟΨΙΔΗ

ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ

Αμέσως μετά από εκείνη την ηχηρή “σφαλιάρα”, την πολλοστή για την ΔΕΣ-ΜΟΣ Α.Ε (έχει χάσει τον λογαριασμό πόσες φορές ξεφτιλίστηκε διοικητικά και δικαστικά ο Τάκης Τοψίδης για την συγκεκριμένη υπόθεση και στην προσπάθεια του να μπορέσει να ελέγξει διοικητικά την συγκεκριμένη αναπτυξιακή εταιρεία), μαζί με τους άλλους 4 περιφερειακούς του συμβούλους κατέθεσαν αίτηση αναστολής για έκδοση Προσωρινής Διαταγής Ασφαλιστικών Μέτρων στο Εφετείο Κομοτηνής. Αυτό όμως την ΑΠΕΡΡΙΨΕ τον Ιανουάριο και τώρα, με απόφαση στις 22 Φεβρουαρίου, ΑΠΕΡΡΙΨΕ και την κύρια Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ

ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

Δυστυχώς όμως, ο κ.Τοψίδης με όλες αυτές τις προσφυγές σε Αποκεντρωμένη Διοίκηση αλλά και στη Δικαιοσύνη, τις οποίες ΕΧΑΣΕ ΟΛΕΣ, απλά δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στην ΣΕΣ-ΜΟΣ Α.Ε, ΜΠΛΟΚΑΡΕ την λειτουργία της και έτσι μοιραία και στο να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την Μη Επιστρεπτέα Ενίσχυση μέσω ΕΣΠΑ των επιχειρήσεων της Περιφέρειας ΑΜΘ, όταν περισσότερες από 20.000 έχουν ήδη καταθέσει αιτήσεις για οικονομική στήριξη. Κι αντί να ζητήσει δημόσια ΣΥΓΝΩΜΜΗ από όλους αυτούς που ταλαιπωρεί με τις ΕΜΜΟΝΕΣ του και την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ του, βγήκε στους ραδιοφωνικούς σταθμούς του Έβρου, τον SΤΑΤUS Fm και τον Σταύρο Αποστολίδη  και τον MAXIMUM FM και τον Δημήτρη Κολιό και αράδιασε ΧΟΝΤΡΑ και ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΨΕΜΑΤΑ για όσα πραγματικά συνέβησαν από τον ίδιο και τα “δεκανίκια” του, τους Προέδρους των άλλων Επιμελητηρίων. Με τον Αποστολίδη ιδιαίτερα, για μια ακόμη φορά να αυτοεξεφτελίζεται και να αποδέχεται χωρίς αντίλογο όλα αυτά τα ψέματα και τις ανακρίβειες που έλεγε ο Τάκης Τοψίδης.

Ας θυμηθούμε τις “ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ” που δεν έχουν τελειωμό για τον αποτυχημένο υποψήφιο Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ.Τοψίδη, στην προσπάθεια του να… αλώσει την αναπτυξιακή εταιρεία ΔΕΣ-ΜΟΣ Α.Ε