Νέα εποχή στον δήμο Αλεξανδρούπολης – Σύμπραξη δημοτικής αρχής Ζαμπούκη και παράταξης ΑΝΑΣΑ

Νέα εποχή στον δήμο Αλεξανδρούπολης – Σύμπραξη δημοτικής αρχής Ζαμπούκη και παράταξης ΑΝΑΣΑ

Σε νέα εποχή φαίνεται να μπαίνει ο δήμος Αλεξανδρούπολης, αφού η δημοτική αρχή του Γιάννη Ζαμπούκη και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης “ΑΝΑΣΑ” ήρθαν σήμερα σε συμφωνία για σύμπραξη και θα συνεχίσουν πλέον ενωμένοι ως μία δημοτική παράταξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες και όπως αντιλήφθηκαν άνθρωποι οι οποίοι βρίσκονταν στο κυλικείο του δήμου το οποίο είναι απέναντι από το γραφείο του δημάρχου (να θυμίσουμε απλά ότι η υπεύθυνη του κυλικείου ήταν υποψήφια με την παράταξη του τέως δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη χωρίς να εκλεγεί), ο κ.Ζαμπούκης είχε συνάντηση με τους Κυριάκο Αραμπατζή, Γιώργο Πασσιά, Αναστάσιο Σεραφειμίδη και Πέτρο Κυριακίδη. Απουσίαζε ο Γιάννης Καρυπίδης, ο οποίος έτσι και αλλιώς καιρό τώρα έχει αποστασιοποιηθεί από τους υπόλοιπους και φαίνεται να ακολουθεί τον… μοναχικό δρόμο του τέως επικεφαλής της “ΑΝΑΣΑ” Παύλου Μιχαηλίδη. Οπότε μετά τις νέες εξελίξεις, προφανώς θα καταστεί και αυτός ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.

Οι τέσσερις που αναμένεται να συμπράξουν με την δημοτική παράταξη του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη, θα έχουν μια δύναμη 14 δημοτικών συμβούλων πλέον στο δημοτικό συμβούλιο της Αλεξανδρούπολης. Την εξέλιξη αυτή φαίνεται ότι πρώτοι την πληροφορήθηκαν στην παράταξη “Πόλη και Πολίτες” του κ.Λαμπάκη και με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα τους δεν κρύβουν την… αγωνία τους για τις εξελίξεις. Κι αυτό γιατί δεν τους φτάνουν τα συνεχή… μπλεξίματα με την Δικαιοσύνη και την Αποκεντρωμένη Μακεδονίας-Θράκης για τα έργα και τις ημέρες τους, τώρα με την συγκεκριμένη κίνηση-ματ αποδυναμώνονται ως παράταξη ακόμα περισσότερο. Γιατί μπορεί οι 4 δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης “ΑΝΑΣΑ” να στήριζαν μέχρι τώρα αποφάσεις της δημοτικής αρχής Ζαμπούκη και να είχαν και Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών τον Κυριάκο Αραμπατζή, αλλά η σύμπραξη δημιουργεί και τυπικά μια παράταξη.

Όλα αυτά δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν και επίσημα σήμερα, με κοινή ανακοίνωση των δύο παρατάξεων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*