Δήμος Αλεξανδρούπολης: Ανακοίνωσε επίσημα την σύμπραξη με την παράταξη ‘ΆΝΑΣΑ”: “Η εποχή της σύνθεσης ξεκίνησε”!

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Ανακοίνωσε επίσημα την σύμπραξη με την παράταξη ‘ΆΝΑΣΑ”: “Η εποχή της σύνθεσης ξεκίνησε”!

Νέα εποχή για τον δήμο Αλεξανδρούπολης, που ανακοίνωσε πριν από λίγο και επίσημα την σύμπραξη των δύο δημοτικών παρατάξεων, της τρίτης σε δύναμη συμβούλων παράταξης “ΑΝΑΣΑ” και εκείνης του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη, της “Δήμος για Όλους-Πρώτα Εσύ”.

Οι δυο παρατάξεις δηλαδή έγιναν μία, αφού οι τέσσερις από τους πέντε δημοτικούς συμβούλους της “ΑΝΑΣΑ”, εκτός του Γιάννη Καρυπίδη που ακολουθεί πλέον… μοναχικό δρόμο όπως και ο πρώην επικεφαλής Παύλος Μιχαηλίδης, ενώθηκαν σε κοινή πορεία με τους 10 του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη. Έτσι η συνολική δύναμη θα είναι 14 σύμβουλοι, σε σύνολο 41 δημοτικών συμβούλων. Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Με μία  ξεκάθαρη προγραμματική συμφωνία και με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών, προχωρήσαμε στη σύμπραξη των δημοτικών μας παρατάξεων «ΑΝΑΣΑ» και «Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ», σύμφωνα με τις δυνατότητες που μας δίνει η Νομοθεσία.

Χωρίς κανένα προαπαιτούμενο και διατηρώντας στο ακέραιο τις αρχές και τις προγραμματικές μας θέσεις, επιλέξαμε τον δρόμο της σύνθεσης με κοινό στόχο την επίλυση των προβλημάτων, τον εύστοχο σχεδιασμό για την πολυπόθητη ανάπτυξη.

Με σοβαρότητα, μεθοδικότητα και διεκδικητικότητα θα πορευτούμε ενωμένοι, ισχυροποιώντας τηναυτοδιοικητική μας φωνή προς τα κέντρα των  αποφάσεων.

Καλούμε και άλλες παρατάξεις να συμπορευτούν μαζί μας για να διευρύνουμε  από κοινού ακόμη περισσότερο τους Ορίζοντες της νέας εποχής του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Δεσμευόμαστε απέναντι στους συνδημότες μας, να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για αρμονική και αποδοτική συνεργασία, ώστε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης να διαδραματίσει επιτυχώς τον καθοριστικό του ρόλο σε Εθνικό επίπεδο, όπως επιτάσσουν τα κελεύσματα των καιρών.

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης

Γιάννης Ζαμπούκης

Οι δημοτικοί σύμβουλοι

 1.  Αραμπατζής Κυριάκος
 2. Βουρδόλης Θεόδωρος
 3. Δαστερίδης Ηλίας
 4. Δέλκος Βασίλειος
 5. Ιντζεπελίδου – Συτμαλίδου Ελένη
 6. Κιζιρίδης Γεώργιος
 7. Κολγιώνης Δημήτριος
 8. Κολιός Δημήτριος
 9. Κυριακίδης Πέτρος
 10. Μιχαηλίδης Χαράλαμπος
 11. Μουλατζίδου Δροσιά
 12. Πασσιάς Γεώργιος
 13. Ραπτόπουλος Νικόλαος
 14. Σεραφειμίδης Αναστάσιος

Όπως έγραψε χθες το Evros-news.gr, η συμφωνία για συμπόρευση, σύμπραξη και συνεργασία των δύο δημοτικών παρατάξεων ολοκληρώθηκε σε συνάντηση που έγινε στο γραφείο του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη. Δεν θα πρέπει μάλιστα να αποκλειστούν και άλλες παρόμοιες εκπλήξεις στην συνέχεια, που θα αυξήσουν περισσότερο την “δύναμη” της δημοτικής αρχής μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέα εποχή στον δήμο Αλεξανδρούπολης – Σύμπραξη δημοτικής αρχής Ζαμπούκη και παράταξης ΑΝΑΣΑ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*