Παράταξη Λαμπάκη: Ανακοίνωσε τρεις αποτυχόντες να εκλεγούν υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, ως… φρέσκο αέρα!!!

Παράταξη Λαμπάκη: Ανακοίνωσε τρεις αποτυχόντες να εκλεγούν υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, ως… φρέσκο αέρα!!!

Με μια προσπάθεια για… γέλια και κλάματα, επιχείρησε εντελώς αποτυχημένα να κάνει… ρελάνς στην σημερινή επίσημη ανακοίνωση της σύμπραξης δημοτικής αρχής του Γιάννη Ζαμπούκη και της παράταξης “ΑΝΑΣΑ”, η αξιωματική αντιπολίτευση “Πόλη και Πολίτες” του τέως δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη.

Συγκεκριμένα, επιχείρησε με επίσημο δελτίο Τύπου να παρουσιάσει τρεις αποτυχόντες να εκλεγούν στις περασμένες δημοτικές εκλογές του 2019 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, με τίτλο: “Φρέσκος αέρας φυσάει στην παράταξη «ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ» του Βαγγέλη Λαμπάκη”, ως νέο ξεκίνημα, όταν ο λαός του δήμου δεν εμπιστεύθηκε κανέναν από αυτούς την προηγούμενη φορά. Πρόκειται για τους Κυριακή Λεγγέτση, Λία Ευθυμιάδου και Ιωάννη Σαρρίδη, στους οποίους έδωσαν τίτλους (έχουν γεμίσει από τίτλους, ρόλους, “μαϊμού” προφίλ και τρολ στο facebook με διάφορα ψευδώνυμα στην παράταξη Λαμπάκη), αντίστοιχα ως Γενική Γραμματέα, υπεύθυνη Επικοινωνίας και υπεύθυνο Οικονομικών.

Υπεύθυνο… μοιράσματος… φρούτων (ακτινιδίων και διαφόρων άλλων που ερευνά ο Εισαγγελέας) δεν όρισαν πάντως ο κ.Λαμπάκης με τον στενό συνεργάτη του, τον επικεφαλής του Στρατηγικού Σχεδιασμού. Ούτε ανέθεσαν κάποιον ρόλο στην επίσης αποτυχόντα να εκλεγεί υποψήφια κ.Μίρτσου (της υπεύθυνης… Πληροφοριών ενδεχομένως), ίσως επειδή η ίδια στην χθεσινή συνεδρίαση της παράταξης δήλωσε ότι ΑΠΟΧΩΡΕΙ από αυτήν.

Το δελτίο Τύπου της παράταξης “Πόλη και Πολίτες” του τέως δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη για τους ρόλους στους τρεις αποτυχόντες να εκλεγούν υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους το 2019, αναφέρει:

“Τρεις νέοι και δραστήριοι άνθρωποι, καταξιωμένοι επαγγελματίες, γνωστά και αγαπητά μέλη της τοπικής μας κοινωνίας , αναλαμβάνουν την ευθύνη της διαχείρισης των δράσεων σε τρεις νευραλγικούς τομείς αναφορικά με τη λειτουργία της παράταξης.

Γεν. Γραμματεία, Επικοινωνία και Οικονομικά.

Η Κυριακή Λεγγέτση, η Λία Ευθυμιάδου και ο Ιωάννης Σαρρίδης αντίστοιχα, με γνώση και ικανότητα, όρεξη και όραμα, ρίχνονται στη δουλειά με σκοπό τη δυναμική επάνοδο της παράταξης στα τοπικά πράγματα, εγκαινιάζοντας την εφαρμογή του πνεύματος ανανέωσης που διαπνέει την πολυπληθή μας ομάδα και σηματοδοτώντας το ξεκίνημα μιας νέας εποχής.

Τους ευχόμαστε καλό κουράγιο, με υγεία και δύναμη.

Η Κυριακή Λεγγέτση είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Γεννήθηκε στην Γερμανία το 1974 και σπούδασε ΤΕΦΑΑ στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Είναι συνιδιοκτήτρια παιδικού σταθμού και ενεργό μέλος του Σωματείου Ιδιοκτητών Παιδικών Σταθμών ΑΜΘ. Είναι μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Έβρου.

Ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό ως αθλήτρια αλλά και ως προπονήτρια με πτυχίο διαιτησίας Volley και Handball.

Είναι παντρεμένη με τον Γεώργιο Παπαναστασίου και έχει τρία παιδιά.

Η Αποστολία Ευθυμιάδου είναι ελεύθερος επαγγελματίας και εκπαιδευτικός.

Γεννήθηκε το 1983 στην Αλεξανδρούπολη. Σπούδασε Γερμανική Γλώσσα και Φιλολογία στο ΑΠΘ και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από από το ελληνικό ανοιχτό πανεπιστήμιο. Εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας και εκπαιδευτικός.

Ο Ιωάννης Σαρρίδης είναι λογιστής φοροτεχνικός.

Γεννήθηκε το 1980 στην Αλεξανδρούπολη. Έχει σπουδάσει στο ΑΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας στο τμήμα Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής Σερρών και είναι ιδιοκτήτης λογιστικού γραφείου.

Διετέλεσε γραμματέας του συλλόγου λογιστών καθώς και μέλος αλλά και ταμίας της AHEPAN Hellas.

Αλεξανδρούπολη,25.02.2021

Από την παράταξη

«ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Βαγγέλης Λαμπάκης»