ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Βίντεο: Για την Digea, η Σαμοθράκη δεν είναι νησί της Ελλάδας!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Βίντεο: Για την Digea, η Σαμοθράκη δεν είναι νησί της Ελλάδας!!!

Από σήμερα Παρασκευή 26/02/2021, θα πραγματοποιηθεί από κοινού και από τους δύο παρόχους επίγειας ψηφιακής ευρυεκπομπής, την ΕΡΤ και την Digea, η δεύτερη ψηφιακή μετάβαση και αφορά τις περιοχές: Δράμα, Θάσο, Καβάλα, Ξάνθη, Σέρρες και τμήμα του νομού Ροδόπης.

Μόνο που στο τηλεοπτικό σποτ της συγκεκριμένης εταιρείας Digea για τον Επανασυντονισμό των τηλεοπτικών δεκτών στις συγκεκριμένες περιοχές και στον χάρτη της περιοχής και γενικότερα της Ελλάδας, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ η… Σαμοθράκη. Υπάρχουν κανονικά τα υπόλοιπα νησιά του βορείου Αιγαίου, δηλαδή Θάσος, Λήμνος, Λέσβος, Αη Στράτης, αλλά και Χίος, Σάμος, Ψαρά, τα νησιά των Σποράδων, αλλά πουθενά το νησί του Έβρου και της Ελλάδας, η Σαμοθράκη μας. Έχει “εξαφανιστεί” από τον χάρτη, όπως δεν υπάρχουν ούτε Ίμβρος και Τένεδος, τα οποία είναι όμως νησιά που ανήκουν στην Τουρκία.

Για τους υπευθύνους της εταιρείας Digea που έφτιαξαν το συγκεκριμένο τηλεοπτικό σποτ για να διαφημίσουν τη νέα ψηφιακή μετάβαση, προφανώς η Σαμοθράκη ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ελληνικό νησί, για να μην το έχουν στον σχετικό χάρτη.

ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ

Αν δεν ήταν τόσο προκλητικό και απαράδεκτο το συγκεκριμένο λάθος, θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι άνθρωποι που έφτιαξαν το συγκεκριμένο τηλεοπτικό σποτ, μετά την “εξαφάνιση” από την διαφημιστική καμπάνια της Digea του ηθοποιού Πέτρου Φιλλιπίδη έπειτα από τις εξαιρετικά σοβαρές καταγγελίες σε βάρος του, πήραν… φόρα και “εξαφανίζουν” και ελληνικά νησιά.