Κλείσιμο καταστημάτων της από το Σουφλί, ξεκινάει στο νομό μας η Συνεταιριστική Τράπεζα Δράμας (πρώην Έβρου)

Κλείσιμο καταστημάτων της από το Σουφλί, ξεκινάει στο νομό μας η Συνεταιριστική Τράπεζα Δράμας (πρώην Έβρου)

Σε κλείσιμο των περισσοτέρων καταστημάτων της στο νομό Έβρου, αρχής γενομένης από αυτό του Σουφλίου, ετοιμάζεται να προχωρήσει η Συνεταιριστική Τράπεζα Δράμας, που συγχωνεύτηκε ως γνωστόν με την πάλαι ποτέ αντίστοιχη Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου, η οποία πλέον δεν υφίσταται ούτε στην επωνυμία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, οι νέοι μεγαλομέτοχο που μπήκαν στην συγκεκριμένη  Συνεταιριστική Τράπεζα και προέρχονται από την Κύπρο και την… Ρωσία, στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης της, έχουν ήδη αποφασίσει και το επόμενο χρονικό διάστημα ζήτησαν από την διοίκηση να προχωρήσει σε κλείσιμο καταστημάτων. Ξεκινώντας από όσα έχουν τον μικρότερο κύκλο εργασιών σε πρώτη φάση. Αυτά είναι του Σουφλίου και της Προσοτσάνης Δράμας, το ένα από τα τρία που έχει στον συγκεκριμένο νομό. Θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα στο νομό Έβρου όπου αυτή την στιγμή είναι συνολικά 5 (Αλεξανδρούπολη, Φέρες, Σουφλί, Διδυμότειχο, Ορεστιάδα).

Μετά το Σουφλί σειρά παίρνουν τα καταστήματα των Φερών και του Διδυμοτείχου, ενώ τελευταίο αναμένεται να βάλει λουκέτο αυτό της Ορεστιάδας και η νέα Τράπεζα που προέκυψε από την απορρόφηση (και όχι συνένωση όπως την… διαφήμιζαν κάποιοι) της Συνεταιριστικής Έβρου από την αντίστοιχη της Δράμας, προτίθεται να κρατήσει μόνο το κατάστημα της στην Αλεξανδρούπολη. Αυτό σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι στα άλλα υποκαταστήματα της στο νομό Έβρου θα απολυθούν, εκτός αν κάποιοι εξ αυτών μεταφερθούν στο κατάστημα της Αλεξανδρούπολης, επειδή μένοντας μόνο του θα αυξηθεί ο όγκος εργασιών του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τράπεζα Δράμας (πρώην Συνεταιριστική Έβρου): Κύπριοι και… άλλοι στη διοίκηση, εκπροσωπώντας τους νέους επενδυτές

Όσον αφορά τους εργαζόμενους στο κατάστημα της Συνεταιριστικής Δράμας στην Αλεξανδρούπολη, οι εργαζόμενοι (πρώην και νυν σύζυγοι θεσμικών που βόλεψαν εκεί τις γυναίκες τους, γιοι πρώην επικεφαλής Νομαρχιακών επιτροπών κομμάτων) τουλάχιστον δεν θα ανησυχούν.