Διόδια Αρδανίου: Οι οδηγοί πληρώνουν, αλλά ο δρόμος δίπλα σε αυτά είναι απαράδεκτος (ΒΙΝΤΕΟ)

Διόδια Αρδανίου: Οι οδηγοί πληρώνουν, αλλά ο δρόμος δίπλα σε αυτά είναι απαράδεκτος (ΒΙΝΤΕΟ)

Εδώ και λίγο καιρό λειτουργούν κανονικά τα νέα διόδια της Εγνατίας Οδού στο Αρδάνιο και όσοι μπαίνουν σε αυτήν ερχόμενοι από το Σουφλί ή όσοι κατευθύνονται από Αλεξανδρούπολη προς Κήπους και τον υπόλοιπο νομό, πληρώνουν αν δεν έχουν κάρτα ελεύθερης διέλευσης.

Όπως όμως διαπιστώνει ο καθένας που έρχεται από Αλεξανδρούπολη, αφού πληρώσει για το Ι.Χ ποσό 1,20 ευρώ, ο δρόμος μέχρι να φτάσει στην έξοδο προς τον κάθετο άξονα Αρδανίου-Ορμενίου είναι επιεικώς απαράδεκτος. Κάτι που φαίνεται και από το ΒΙΝΤΕΟ που καταγράψαμε χθες και εμείς.

Τον σταθμό διοδίων τον κατασκεύασαν άρον-άρον και πολύ γρήγορα, αλλά λίγη άσφαλτο να βουλώσουν τις πολλές τρύπες που υπάρχουν μερικά μέτρα αμέσως μετά τα διόδια, δεν… φιλοτιμήθηκαν να ρίξουν οι υπεύθυνοι της Εγνατίας Οδού και να βουλώσουν τις τρύπες. Για να μην θυμίζει το οδόστρωμα πίστα αγώνων μότο κρος. Επιεικώς απαράδεκτοι και προκλητικοί.

 

Ένα σχόλιο

  1. Τ. Μαρδαβανης

    Μερικοί από εμάς δεν κατάλαβαν ότι και πολλά περίσσια ευρώ δεν έχει ούτε το κράτος, και επομένως ούτε και οι νομοί μας στον Έβρο! Ας μαζέψει λεφτά πρώτα η νομαρχία η η κυβέρνηση, και μετά από μερικά χρόνια δεν γίνει το έργο..( γιατί όλα χρειάζονται τον χρόνο τους), τότε να υπάρχει διαμαρτυρία.? Αλλά όλα στον καιρό τους, όλα μαζί δεν γίνονται. Και μένα δεν μου αρέσει το οδικό δίκτυο του Έβρου όταν έρχομαι με άδεια, ..μένω Γερμανία..αλλά και στην Γερμανία έχουμε πρόβλημα με τους δρόμους, και σε κεντρικούς πόλεων κιόλας, και όταν περνάω πάνω από κακοφτιαγμένο δρόμο πονάει η καρδιά μου το αυτοκίνητο, αλλά είπαμε, ένας δρόμος για να γίνει από την αρχή θέλει κάτι χιλιάρικα ευρώ το μέτρο.!!… Όταν μαζέψουν τα χρήματα από τα διόδια, κιαυτο θέλει μερικά χρόνακια…τότε να δείτε αν κάνουνε η όχι δρόμους, όπως την φασολάδα, θέλει την ώρα της για να βράσει..?. Αγαπητοί φίλοι από τον Έβρο μας, για σας από την βόρεια Γερμανία ?? ο Λάκης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*