Εργατικό Κέντρο Ορεστιάδας: Ανακαλείται η 3ωρη Στάση Εργασίας της Παρασκευής – Παραμένουμε σε αγωνιστική ετοιμότητα

Εργατικό Κέντρο Ορεστιάδας: Ανακαλείται η 3ωρη Στάση Εργασίας της Παρασκευής – Παραμένουμε σε αγωνιστική ετοιμότητα

Στην απόφαση ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ της 3ωρης Στάσης Εργασίας που είχε εξαγγείλει για αύριο Παρασκευή 5 Μαρτίου, προχώρησε η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ορεστιάδας, αφού μετατέθηκε κατά μια εβδομάδα η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το ΚΥΤ Φυλακίου.

Με ανακοίνωση της η διοίκηση του ΕΚΟ ενημερώνει για την συγκεκριμένη εξέλιξη αλλά καλεί τους εργαζόμενους να παραμείνουν σε αγωνιστική ετοιμότητα στο συγκεκριμένο ζήτημα, αφού όπως αναφέρει:

Συνάδελφοι,

Μετά από τις τελευταίες «θετικέςεξελίξεις» για το ΚΥΤ του Φυλακίου και μετά απόαπόφαση (02/03/2021) της Επιτροπής Αγώνα του Δήμου Ορεστιάδας καθώς και όλων των Φορέων της Πόλης που μαζί με τους πολίτες αυτού του τόπου ύψωσαν την φωνή τους για να μπει φραγμός στις αποφάσεις της Κυβέρνησης.

Ανακαλούμε την υπ’αριθ. 149/01-03-2021 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ που αποφάσισε για της 05/03/2021 τρίωρη στάση εργασίας την Παρασκευή από ώρες 12:00-15:00.

Συνάδελφοι,

Δεν ικανοποιήθηκαν τα αιτήματα που περιλαμβάνονται στην υπ’ αριθμόν 1/12-01-2021 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ορεστιάδας για τις Δομές που βρίσκονται στην κοινότητα Φυλακίου.

Δεν υποστέλλουμε την σημαία των Αγωνιστικών μας Κινητοποιήσεων. Παραμένουμε με εγρήγορση, στις επάλξεις του Αγώνα για το μέλλον του τόπου μας μέχρι να βεβαιωθούμε για την οριστική εγκατάλειψη του εγκληματικού σχεδιασμού για την περιοχή μας.

Αγωνιζόμαστε με Συντονισμό με όλους τους Φορείς της περιοχής μας για να έχουνε αποτελέσματα.

Ο Αγώνας συνεχίζεται

Εκ της Διοίκησης του ΕΚΟ