ΒΙΝΤΕΟ: Η Εβρίτισσα Στεφανία Λυμπερακάκη παρουσίασε το τραγούδι “Last Dance” που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision

ΒΙΝΤΕΟ: Η Εβρίτισσα Στεφανία Λυμπερακάκη παρουσίασε το τραγούδι “Last Dance” που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision

Αποκλειστικά στο Ertflix, τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, παρουσιάστηκε το τραγούδι «Last Dance» με το οποίο η Εβρίτισσα Στεφανία Λυμπερακάκη θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή διοργάνωση της Eurovision στο Ρότερνταμ!

Σκηνοθέτης του video clip της συντοπίτισσας μας νεαρής τραγουδίστριας, η οποία κατάγεται από τα χωριά Σοφικό Διδυμοτείχου και Θούριο Ορεστιάδας αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ολλανδία, είναι ο Κώστας Καρύδας ενώ δημιουργοί του τραγουδιού είναι οι: Δημήτρης Κοντόπουλος,  Arcade και Sharon Vaughn. Τη σκηνική παρουσίαση επιμελήθηκε ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Πρόκειται για ένα μελωδικό up-tempo κομμάτι με 80’s στοιχεία που σε κερδίζει με το πρώτο άκουσμα. Απαιτητικό ερμηνευτικά και με μια ευαισθησία που σπάνια συναντάει κανείς σε dance κομμάτια. Το εντυπωσιακό video clip αφηγείται μια ιστορία που ακροβατεί σε δύο κόσμους τον πραγματικό και τον φανταστικό. Τα visual effects είναι μοναδικά και η Stefania, το δικό μας supergirl, μας υπόσχεται οτι αυτός ο χορός είναι μόνο η αρχή που θα κορυφωθεί στον δεύτερο ημιτελικό στις 20 Μαΐου στο Rotterdam.

Ο σκηνοθέτης Κώστας Καρύδας στις 22 Φεβρουαρίου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, είχε πει ότι το βίντεο κλιπ του «Last Dance» έχει γυριστεί με τη μέθοδο του green screen και έχει πολλά εφέ, ενώ δε λείπουν και τα εξωτερικά γυρίσματα, όπως στον Ιππικό Όμιλο Αθηνών και στο ξενοδοχείο «Hilton».