Ορεστιάδα: Πάει να γίνει πιο ανεπιθύμητος απ’ τον… Μηταράκη ο Χρυσοχοίδης- Αποδοκιμάστηκε πριν ακόμα έρθει (ΒΙΝΤΕΟ)

Ορεστιάδα: Πάει να γίνει πιο ανεπιθύμητος απ’ τον… Μηταράκη ο Χρυσοχοίδης- Αποδοκιμάστηκε πριν ακόμα έρθει (ΒΙΝΤΕΟ)

Καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης να γίνει πιο ανεπιθύμητος και από το… Νότη Μηταράκη στο νομό Έβρου, όπου είχε καταφέρει τόσο με τον διαγωνισμό πρόσληψης 400 νέων Συνοριοφυλάκων όσο και με την κατασκευή του νέου φράχτη να έχει δημιουργήσει πολύ θετικές στον κόσμο.

Η επιμονή όμως του ίδιου και η όλη μεθόδευση για αύξηση τελικά της χωρητικότητας του ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ (Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης) του Φυλακίου, που είναι αρμοδιότητα του υπουργείου του κατά 240 λαθρομετανάστες, έχει αντιστρέψει το κλίμα αυτό και ήδη χθες στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Ορεστιάδας αποδοκιμάστηκε έντονα από τους συμμετέχοντες. Όταν διαβάστηκε η ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα, η οποία ανέφερε πως ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης που συναντήθηκε μαζί του την Πέμπτη τους ενημέρωσε ότι επιμένει στην συγκεκριμένη αύξηση και έτσι το ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ θα αυξηθεί από τους 370 στους 610, ακούστηκαν γιουχαίσματα. Όταν επίσης τονίστηκε πως θα έρθει στην περιοχή για να πείσει τους κατοίκους του Έβρου, άρχισαν αρκετοί να φωνάζουν “ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ”

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Είναι λοιπόν δεδομένο ότι ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, που συχνά επικαλούνταν ότι έχει καλές σχέσεις με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και συζητούσαν για τις δομές στο Φυλάκιο κάθε φορά που επισκέπτονταν την περιοχή, δεν κατάφερε το παραμικρό στις εν Αθήναις επαφές του. Ούτε στη συνάντηση με αυτόν, αλλά ούτε και με τους Νότη Μηταράκη, Αλκιβιάδη Στεφανή και Θόδωρο Λιβάνιο. Κι επειδή ο ίδιος επέλεξε να πάει εντελώς μόνος του (και η Επιτροπή Αγώνα το αποδέχθηκε δυστυχώς), ουδείς γνωρίζει τι ισχυρίστηκε, αν έθεσε σοβαρές ενστάσεις ή απλά άκουγε… σαν καλό παιδί και το μόνο που πέτυχε ήταν να επιστρέψει και να ανακοινώσει πως θα έρθει ο κ.Χρυσοχοίδης να κάνει… μασάζ στους Εβρίτες και να τους πείσει να αποδεχθούν τελικά αύξηση χωρητικότητας στο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ.

Πληροφορίες του Evros-news.gr αναφέρουν ότι ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης θα συνδυάσει αυτό το ταξί με ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις για το νομό Έβρου για άλλα θέματα, που μπορεί να είναι και αρκετά θετικές. Δεν ξέρουμε αν θα αφορούν την πρόσληψη 240 νέων Συνοριοφυλάκων για τον Έβρο (όπως ήδη ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ το Evros-news.gr), αν και η ανακολουθία του και η ενέργεια να “ακυρώσει” την εξαγγελία για τοποθέτηση 600 Συνοριοφυλάκων από τους 800 συνολικά που θα προσληφθούν στον επόμενο διαγωνισμό στο νομό Έβρου, έχει ήδη δημιουργήσει τεράστια δυσαρέσκεια. Μπορεί να έρθει για το νέο Αστυνομικό Μέγαρο Αλεξανδρούπολης που ήδη ανακοίνωσε δημόσια το υπουργείο του ότι θα προχωρήσει η κατασκευή του. Ότι και αν εξαγγείλει πάντως, από την στιγμή που επιμένει στην αύξηση της χωρητικότητας του ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Φυλακίου κατά 2540 λαθρομετανάστες, αυτό ΤΑ “ΣΒΗΝΕΙ” και ΤΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΟΛΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Χρυσοχοίδης: Ετοιμάζει πρόσληψη 240 Συνοριοφυλάκων στον Έβρο, αντί 600 που αρχικά ανακοίνωσε και ακύρωσε

Αφήστε το σχόλιό σας